God Morgon världen.

Eller ja, vissa har ju blivit upptvingade från en näckspärrande soffa lite över 7 i morse. Så nu sitter jag här även ifall vädret är mer än fine idag, eller är det varmt? Det ser iallafall så ut. Jag tänker nog ta mig en liten solstund senare. Till och med min innesittartvbrushnörd är brunare än vad jag är. Då är något fel, så även detta resulterar sig i ännu en tävling. Jag skulle gissa på att hela livet är en stor fet tävling. Så ser iallafall jag det. Klart man vill vara bäst och vinna? Eller det är väl något självklart? Så är det för mig, säger någon tävling, så vips jag är på även ifall det är en skitsak. Man vill ju vara en vinnare.. 
 Än så länge ser inte det här ut att bli en så skön dag. Jag ska underhålla kidsen tills eftermiddagen nångång, ioförsig får jag lite slantar för det, men ändå. Nu sitter jag här med mr. Mraz, kollar lite runt här i bloggvärlden och kedjedricker kaffe, skulle man kunna uttrycka det så? Snart är det också dags för den dagliga utflykten med barnen. Idag blir det nog hästarna igen, det finns inte riktigt så mycket annat att se på här borta. Ni andra som inte är uppbudna med massa ungar, jobb eller plugg. JUST DET. plugg, det har jag också att se fram emot idag. Ni andra som lever livet, lev på. Puss och hej!

Memories

Nu är det nästan ett år sen jag, familjen och Fanny var i thailand. Jag börjar glömma av att jag ens har vart där och det är hemskt. Så nu måste jag åka tillbaka dit och hitta minnena igen. Är så sjukt sugen på att bara resa bort till något främmande land bara helt spontant och bara flyta med vad som än händer. Känner att livet är rätt ospännande just för tillfället, behöver lite drama och action.














Mest av allt saknar jag min Fanny nu förtiden.


Fashionshow

Jag ursäkta att Therese är så seg på att lägga upp bilder ;) så här kommer de från modevisningen som min lilla Alice!


Modell alice!
Modell Alice :D


Teknikbabesen

Teknikbrudarna


Måns
Månsie :)



Vetenskapsfestivalen - Jag och T i Götet.

Det var ett tag sen nu gott folk! Jag tror inte jag är så efterlängtad längre. Men jag kör på som vanligt nu.
Har varit lite busy nu på senaste. Denna veckan har jag och Thessan vart uppe i Göteborg och jobbat. På Vetenskapsfestivalen till råga på allt! Haha. Där stod vi i i vita labbrockar och gjorde "experiment" med en massa barn. Jag höll till vid sportdrycksektionen och T gjorde "doftmedicin". Vi var mycket duktiga får jag lov att säga. Och 1600 kronor rikare på två dagar. Efter jobbet blev shopping i Götet och MAT! Mat utav innihelvete. Jag och stoltheten fick en riktigt törn faktist. Blev i tvingad både det ena och det andra. Pizza och taco-buffé och sen mcdonalds på det! Förstår ni att maten satt uppe i gommen och tryckte på. Det var groteskt iallafall! Men kul! ;)
 Nu sitter jag här på en helt onödig biologi lektion fastän jag egentligen skulle vart hemma nu. Snart blir det lite shopping i det vackra underbara vädret vi inte har här. Så adiós :)




zxc

sd

saf

f

sdf

asf



RSS 2.0