Mood; almost like a luckypill

Fult målade bruna naglar. Hunddreggel på armarna. Påse under ena ögat. Träningsvärk. Risigt hår.-  Ikväll är det fest på g! Haha, idag kan inget gå fel, eller? Folket: okänt. Området: Lugnet ;). Det blir nog bra! Som sagt så blir vi kanske en liten grupp av girlpower som ska dit tillsammans, på sisådär 20 små flickor. Haha!
 Hoppas ni får en galet rolig kväll nu i allafall, ni små murmeldjur. pusspusspus ♥



Last day of februari

Sista februari idag. Det känns riktigt härligt. För det betyder en massa bra saker. Snart vår, varmt, dvs, snart sommar, (tidsoptimist, javisst) påsklov och kanske fanny? Börja jobba, haha, som sagt jag och T fick ju ett jobb på någon thairesturang nu för någon dag sen, så i april blir det arbetarklass av oss båda två, sen så snart är det på tiden att jag ska gå den där övningkörningskursen och med ingen mindre än min mammas nuvarande pojkvän, björn. Isbjörn, björnbär. Kommer nog bli en intressant minst sagt! 

Idag iallafall vaknade jag halv 8 av att två katter, en tre gånger så fet som lilla Leia höll på att köra någon sorts parningslek på mig i sängen och samtidigt kom jag på att jag hade bokat något atleticapass idag. Jag klarade inte av ens tänka tanken att gå upp halv 8 och börja fixa och dona och köra rena uppochner, spring på väggarna övningar idag/aerobic. Så det blev en fet sovmorgon och för att inte vara i det lataste laget fick man ju ut och ta några varv i slingan bara för att liksom..
 Just nu känner jag att det börjar lukta lite bränt och det är Jocke och hans tävling med att vara den första på området som grillar. Inte för att det är så stor competition här borta, när vi endast har panchisar och ridtjejer här borta. Men borta på rockavägen var det en annan femma. Då var det snarare grillsäsong i februari, men en gammal vana sitter väl i antar jag. Nu står Melvin här och säger att jag ska vara den första som får joina hans hemliga gömställe, så det är nog bäst att jag passar på nu medan han är endast en liten ängel, för om 20 miuter igen kan han vara tja låt oss säga inte guds bästa barn.
 Ha en fortsatt mysig dag gott folk! Och lite pussar och sånt till er. Ajöss 

Today's song; Coldplay - Death And All Of His Friends

Klackarna i taket, flickor och pojkar!

Då var det dags igen. Fast denna gången Alice och jag. Håller på och gör mig redo för någon random fest i stan, får väl se hur det här ska gå. Haha. OCh vet ni vad som hände nu? Jag vek mig. Som renaste veken i en smörklick blandat med honung, så vek jag är. Jag ringde och använde en av de lenaste rösterna till min mor. Jag är återigen en förlorare. Men ibland så måste man svälja värdigheten, jag har ändå haft den i snart 2 veckor. Det var nog dags nu. Blabla, jag tror ingen riktigt bryr sig om vad som händer med min mor, haha. Men ja, jag går nog nu! Ha det bra och simma lungt käraste barn.

Och så är det lördag igen.

Hej kära barn. Mår ni bra idag eller? Själv får jag hysteriska samtal från alice och hon får nog några likartade från mig också. Kvällen verkar inte riktigt bli vad den borde. Men vi får se. Fighten där hemma pågår fortfarande, värre än någonsin. Vuxen/tystnadsmobbing mot barn och tvärtom? Har ni vart med om det? Ganska kul till en början, men nu, jag börjar känna att det går lite för långt. Du kanske läser detta, haha, inte vet jag? Isåfall borde vi lägga ner stridsyxan, men jag kan inte ge mig först tyvärr, inte denna gången. Det är din tur.

Haha jag har ett tips förresten! Eller egentligen är det en väns tips. Jag vet inte riktigt om jag får dela med mig. Så vi kallar denna personen Ms T. eller det kan vara för avslöjande vi tar bara anonym ;) Iallafall så brukar ju små annonser ploppa upp vid sånna här sidor, från google eller liknande. Och för det första så tycker jag alltid att de annonserna matchar med typ något man själv har skrivit om eller något som typ har hänt nyss. Alltså nästan matchning till sig själv. Jag vet inte riktigt om ni hajar, men ni som gör, håller ni med? haha ialalfall så såg jag nyss en såndär annons och det stämmer inte längre på mig med det var en sånhär "blabla bla få mvg i allt- bok" Och det fick mig att tänka på ms anonym, som då äger en sådan  bok. Och tror ni inte att hon är en sån jävel som får mvg i varje ämne, varje prov, - jo! Helt allvarligt. Undrar om det beror på boken, eller att hennes pappa har typ högst IQ i hela varberg. Jag vet inte riktigt. Allt jag vet är, inskaffa denna boken. Då går livet som på räls. Pusspuss, Your one and only jennifer.



090219 - thurstday?

Hellu people! Jag känner inte för att skriva något vettigt idag. Men jag kan ju ordsammanfatta dagen iallafall; kids, city, kladdkaka och sen party i rolfstorp? Kanske borde tänka på att duscha eller något åtminstone, haha. Puss på er  ♥

Secret Admirer

Ojdå, lilla jennifer-stumpan glömde visst att logga ut innan hon åkte härifrån..
Men blir man ledsen för det? Inte då!

Dagen har bestått av snöstorm och skridskoåkning, även en tripp till skogen (med skridskorna på) där det serverades oboy och bullar. Det är nåt speciellt det där, jag och B under en gran ;) Hon anlände här igår med leffes gamla kattbur, riktiga grejer det. Sen begav vi oss på en mycket KALL OCH FRUSEN färd hem till Björn.
När vi skulle åka hem igen var det knappt att gamla bettan startade.. men iväg kom vi. På lugnet stannar moppen, men vi kickar igång den och kör vidare.. Ännu lite senare, kanske en kilometer hemifrån stannar den igen. Det slutade med att vi fick putta hem stackarn.
Dock fick vi igång den precis innan de två sista backarna, yes. Tur i oturen, aight?!

Nu ska jag tacka för mig och återgå till Prison Break. Tjingeling,


Alice



Haha, du är allt go, och lite sneaky du Alice. Du kan få bli min backup bloggare, när jag är borta. Men som sagt och gjort och tydligen inget att mer att tillägga, för min kära vän fick med de exakta detaljerna, så får jag väl tacka för dagen. Imorgon kommer jag förmodligen tillbaka då, om inte Al hinner före ;)
xxx jennifer.

Music for the eyes

Hahah min och Antons låt för dagen: 

~   LMFAO - I'm in Miami Trick


Den lille knasen

 På med vantar och hjälm, och fullt fart mot softa Tofta.
Alice har planerat hyss, det är bara att följa strömmen och se vart den lyckas stanna.





haha

~ inspiration


www.lookbook.nu/
watch out these kids nd' outfits

Tisdag - och solen skiner

Idag är det en sån där dag! En riktigt härlig en. Vaknade upp av mig själv lite innan 10, hörde fåglar kvittra och solen sken in. Allt var perfekt tills jag såg mig själv i spegeln, alla kläder på, smink nere vid hakan, håret lite överallt, lite dreggel på kinden. Haha nej men det var inte riktigt så illa.   Min fina breaking dawn bok faller till golvet och jag hade endast enstaka 50 sidor kvar. Slänger mig på boken.. och nu, utläst. Vilken underbar serie <3 Men jag säger inget mer än så.

Känner mig pigg, kan vara av en viss milkshakesockerkick. Vilddjuren här börjar bli rastlösa, så det är nog bäst att jag kilar och tar hand om dem.  Ha en riktigt superbra dag gott folk : )  




.. it's not a random thing when you plan it, right.

Ännu mer vuxenpoäng till mig idag! Och tack för guds skull återigen för räddningen idag Therese! Som sagt kom hennes mor och räddade mig från det slukande Dikesgård, så vi fick fixat mina cv:isar och hon fick um. Så hela dagen bestod mest av att ränna runt från affär till affär, le det största leendet och med sin mjukaste röst göra sig trevligt. Men nu ska ni få se på bullar om jag inte får ett jobb så är kungen nya beach 09. Påtal om bullar är det semladags. Kände att det var på tiden att vara lite trevlig mot min familj (alla utan min största fiende; denna avkommas födare, min mor alltså) har vart rätt ryskt mot dem, (uttryck från simonsen familjen, det har stort problem med arga ryskar och deras temprament. ) Jag måste liksom gottgöra dem lite för det, så snart blir det semlor för hela slanten..
 Jo, visst ni kan gärna få smaka, bara kom förbi era chubbisar :)

pS, på onsdag börjar Grey's anatomy igen <3  äntligen börjar tv-kärleken flöda igen.

blablabla etc

Idag är jag bokstavligen fast i ingenmans land. Och med det är jag fullkomligt seriöst. Den enda platsen gud verkligen har glömt, lantställe mellan himle och läjet. Jag är rädd. Jocke har åkt iväg för att jobba och det känns för kallt och långt för att gå. En trehjuling känns inte så passande för tillfället heller. Vi har ioförsig en såndär åkgräsklippare, men jag vet inte riktigt hur långt den håller. Jag hoppas att ni ser vilken smärta jag är i här. Så den första som läser detta, slänger sig på luren innan jag sjunker igenom golvet till hades och inte en krona har jag med mig ner dit, så FAST! Nu kommer visst therese mor och hämtar mig, min räddande ängel! Sitter ju i skabbkläder. måste göra iordning. nu.
HEJDÅ gott folk <3

Right now



 





 














grr for gg ♥


working class hero

Jag har tänkt på en sak! Här om dagen så var det i GT en man som hade vart borta i 15 år, försvunnen alltså. Han hade förmodligen fifflat lite med pengar och hade massa skulder och så rymde han iväg någonstans. Nu är han tillbaka efter 15 år och vet ni varför? För tydligen så är "fallet" nedlagt och mannen är skuldfri. Så pratade jag med min allmänbildade fiskarjocke om saken och då sa han att det gäller i princip de flesta brott vi gör. Så dödar du någon och försvinner i kanske 20 år, så kan du komma tillbaka senare och låtsas som ingenting? Jag vet inte riktigt om detta stämmer, men enligt jocke var det så. Och tydligen enligt tidningen med den där skattefifflaren också. Okej, detta var ett litet random inlägg, men jag bara funderade hur någon kommer på en sån lag, att om man väntar en viss tid så existerar inte brottet?

Well, well nog om samhällets brister. Idag är det söndag och nu sitter jag här med en katt i famnen efter att ha skickat ut massa cv till gud vet vad. Haha, jag bara gick in på lite olika jobbsidor och skickade iväg Cv. Så nu kanske ni ser mig utklädd till läkare, eller brandman. Seriöst jag har bara skickat massa nu utan att jag kanske ens uppfyller kraven. Men bättre skickat än, inget skickat.

Det känns som jag har fått något åstadkommit idag, lite vuxenpoäng där, så nu tror jag att det är tid för att sätta på lite Gossip girl. Puss och kram, och ha en kul dag kids!


On my way

Blev väckt idag av T. Jag skulle egentligen väckt henne, men jag behövde min sömn. Tydligen var det inte en otursdag igår, det var mer alla fuckar på samma gång med jennifer- dag. Folk ringde och höll på och låtsas känna mig och bara fucka med mig helt och hållet. Sedan hör man massa skratt i bakgrunden. Nu är det i allafall iväg till gymmet för ett hårt, svettdrypande pass! Sedan får vi se vad dagen utvisar, kanske allt eller inget ikväll. Det är lov så i don't care!

Puss små gryn och ha det riktigt bra. Förresten ha en sockervaddigtputtinuttiullgullsöt alla hjärtans dag idag också. Gå och pussas hej vilt nu. Spread some löööööv!  ♥


Skabbi Gabbi ;)

Just det! Idag träffade jag även min sedan längelängelänge vän och som jag inte har sett på längelängeosålänge, den gamle godingen Gabbi, väldigt snabb, fast jag hann se att denna kiden har blivit riktigt foxy alltså ;) Från en sportgeek till detta. Vad ska man säg, min gamle get <3

Min snyygging

Fredag den 13

Sköönt! Att veta att efter helgen så har jag en hel vecka att göra precis vad jag vill! Än så länge är det väl inget planerat, ingen kul resa till Indien eller Sälen precis. Kanske om jag blir vän med min familj så ska vi kanske kunna fixa en snabbis upp till Fanny, men som det ser ut nu kan man ju hellre förvänta sig att vi kan få bosätta oss på Neptunus och äta Donken varje dag . Har ändå en del att fixa nu på lovet, ta igen lite grejer som jag inte har orkat göra på lektioner, ringa runt till olika jobbplatser osv. Men det är inget man behöver tänka på just nu iallafall, säger uppskjutaren jb.
 Veckan har varit slapp, lite läskigt slapp faktist. Inga prov, inga läxor. + två mindre kurser som jag inte behöver bry mig ett korvöre om denna terminen. Ja, jag kunde lika väl vart handikappad, apatisk och lam för att gå natur just nu. Ändå kommer mina tankar till om jag borde hoppa av skolan för terminen och leta upp ett vettigt jobb så länge tills nästa termin. Jag behöver ju som sagt pengar och att gå 4 år på gymnasiet känns lite väl.. Men jag har inte bestämt mig ännu så visst bara hoppa på mig, anfall mig med motsättningar som om det inte redan nu vore som att jag har 15 olika viljor och mål i min ytterst lilla och trånga hjärna. 
 
Så vad ska ni göra ikväll då? Vänta det är inte ens någon idé att jag ställer en fråga här. För de nu som läser detta är antagligen lite för coward eller lazy att lämna ett litet avtryck, men det känns ändå trevligt och inbjudande att ställa frågor så. Jag ska förmodligen hem till Big T (haha?) och kolla lite skräckfilm i och med Fredag den 13.



På återseende mina små knyten. haha och ha en fin kväll, men inte alltför mycket dubbeltrubbel<3


fyy

Idag är min klass den bästa klassen man kan ha. Det är frid och fröjd och roseknoppar! well not!
Idag är min klass bara störd.. Kan man få komma till samhäll någongång?

FANNY FANNY FANNYYY!

Inlägget tillägnas min godaste vän FANNY SIMONSEN RÄTZ:

Du vet vilket absurt slut vårt samtal fick! Jag missar till och med början av One tree hill för detta! MEN, det är värt det, då är det stort! De vill säga på lovet, då kommer du att få besök av din superduper bästa vän! För jag kommer upp! Kom på att min mor var hos Björn just nu, så jag var tvungen att slänga på luren, timade henne perfekt. Vilket humör och vilket motivering jag sa till henne, något liknande med en abstinens av lilla mig och att du har legat hemma en hel helg sjuk i själv och yttre av en längtan. Så jag ska beställa de nedrans biljetterna nu och sen ses vi snart! :D


Good day

God morgon underbara dag och alla ni som läser! Känner verkligen att det är en superdag idag. Solen skiner och man kan se en blåvit himmel och här sitter jag och dricker kaffe. Idag är det minsann en sån där dag. Vaknade hos min maria idag i hennes gnisslande extrasäng med supersköna fjädrar som sticker upp i ryggen på en. Så igår var det bara en chillkväll hemma hos henne med nått kilo choklad, massa cola och någon ny nedladdad film, Bedtime stories med han där Adam Sandler<3 världens skönaste kille alltså! Så det var trevligt det! 

Idag så vaknade jag ganska sent men jag har lite planer ändå. Efter detta inlägget ska passa på med att ta mig en liten promenad i det vackra vädret, fast solen verkar gå ner redan.. Efter det ska jag umgås med min syster! Hör och häpna! Jag ska umgås med miniversionen av mig i fjortisstadiet som jag aldrig ens brukar titta på ännu mindre prata med.  Vi ska tydligen ut och hahah, rida. På en typ shetlands ponny! hahaha stackars lilla ponny. Men iallafall får väl se hur det går. Jag är som sagt inte den bästa ryttaren som jag var i mina yngre dar, typ 5-6 år. Så vi får se om jag kommer tillbaka med en hästsko mitt i pannan.

Ha en fortsatt bra dag geeks <3


070209 - lördag

Uppe med tuppen idag, åt en snabbis frukost och så kom Risen och hämtade upp mig imorse. Innan tolv i morse hade vi vart på aroebic core pass och en liten rundtur i gymmet, både biffat och bättrat på kondisen! det kanske vi behövde. Efter 20 minuter på en såndär (kan det heta crosstrainer) iallafall springmaskin så var vi helt slut. Då begav vi oss hemmåt. Nu har jag planerat lite för dagen och vart yttligare en snabbis i staden. Så nu är det nog dags för lite tv-tittande känner jag. PSt, förresten så börjar One tree hill och gossip girl imorgon, från 18.00. Glöm inte detta! ;)



någon som såg det programmet förresten? stackars liten. Han hade till och med en såndär piff&puff röst., men en jäkel på att dansa! hahah

naw









vad är inte en äkta familj utan fler doggies. haha

Scrubs och pepparkakor

Här sitter jag nu och tittar på scrubs.+ lite pepparkakor. Alltid en ren uppiggning! Sånna här kvällar får jag sånna ha begär, vill bara ha och ha. Visste ni förresten vad man får ha som husdjur nuförtiden? och vad som står först på min önskelista nu! - en iller. haha! Seriöst jag har tänkt på det innan, men när blondinbellorna springer runt med sina pälsillrar runt halsen, döda, så kommer jag där med min livslevande filur kringlandes runt halsen! Kan det bli mer fashion? Bara titta på dem! gulligulligull.






Friday's a Freeday

Snabb dag i skolan today, från 9.40 till 14.00. Inga jobbiga lektioner heller. Helt okej bra dag ändå.
Kvällens planer, inga eller bio kanske. Helgens planer inga. Varför är alla mina vänner helt plötsligt upptagna?
Funderar på att åka själv till gymmet idag, men jag som inte ens fattar hur maskinerna fungerar. Det slutar väl med att jag fastnar i rullbandet och åker med i det runtruntrunt. hah. Får se om jag dras med någon random typ senare.
Nu ska jag iallafall gå och baka lite. Sent ute, eller väldigt tidigt, iallafall ska här bakas pepparkakor.

Toddilooo ni söta. ♥

Mood swings

Den officiella udda humörsvängande dagen idag. Vet inte riktigt varför. Kan bero på sockerbrist. Går från helt utslagen till, supercrackglad, till suraste haggan till nonemood..
 Jag valde att inte ens gå på de första lektionerna idag utan hoppade över dem och började nångång efter 11 och gjorde mitt spanska prov, hade lunch och matte och gick hem. Funderar på att inte ens gå imorgon. Vill bara börja samhäll nu, allt annat känns så meningslöst.  

Absolut inte på tal om det så, igår hade jag och min mor ett litet girlstalk och hon hade typ köpt en massa nya möbler och så och det ena ledde till det andra och vi kom fram till att det hade inte vart så himla dåligt att flytta.. Jag menar vi behöver inte vårt stora blåa hus längre. Vi är ju bara där varann vecka. Och om man tjänar en storkova på att sälja det och flytta till en lägenhet, är inte det hela världen. Egentligen tycker jag ju att lägenhet = det värsta som kan hända. Men om isåfall hade jag kunnat ha råd att byta ut mitt andra år på gymnasiet till att studera i spanien eller frankrike eller london. Eller vilket annat kul land som helst, så hade jag velat göra det. 

Snart är det iallafall dags för lite träning för en gångs skull, street funk 19.00. Äntligen ska man shaka loss lite och visa sin super sugiga okordinerade danssida :) halleluja once more.


Evighetens tisdag

Ho ho jaja. Nyss käkat mig proppfet och snart igen är det dags för tårta. Yttligare en födelsedag i vår familj. Min syster, obviously. Jag känner att jag ändå behöver mig en fet tårtbit. Jag klarade av hela dagen utan att skippa en enda lektion fastän det var riktigt jävla frestande. Jag är inte skolkarn egentligen, men de här dagarna mån, tis och tors är helt galna nu efter att vi bytt schema. 8.10 till fyra halv fyra. Det är omänskligt. Så veckan har icke börjat bra. Dessutom behöver jag nog festa av mig lite, shoppa och börja träna. Verkligen.
 Sen vill jag även att tvn ska börja starta igen. Eller tvn är det inget fel på, men alla fuckade idioter som bestämmer att sända endast program som "Simon och Thomas designar precis som alla andra typ 40 kanaler med samma princip", sen har vi ju alltid alla dessa skitrepriser på 6:an som aldrig tycks ta slut och nu helt radikalt har vi ju även börjat sända "På sjön" eller till sjön eller vad fan det nu heter! haha. Så snälla farbror tv-bolag, sluta sända en sån jävla skit på tvn, och om nu det är så att skitprogram tjänar pengar, tänk på demokrati och kompensera så att vi kära normala tvtittare kan få tillbaka sitt Grey's anatomy, gossip girl, DH och OTH. Snälla rara.
 
Så dagens klagomur sattes upp här. Nu kan vi ju gå över till det positiva då.. Ja.. alltså tårtan ropar från kylen nu. Och det är väl i princip allt. Pusshej haha. 

För i helvetes fan jävel.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH! Vad är det för sjuka människor som gör så!??!? Hur kan man vara så rå och rent igenom elak! Jag bara googlade runt som den medmänniska till internet jag är. Och så sökte jag Edward Cullen för skojs skull och lite ögongodis/dreggelskull. Men så såg jag att wikipedia hade skrivit något. Jag bara slummade igenom texten! TILLS.. jag fick se vad det stod i slutet på den artikeln! och för i helvete hann läsa slutet! DET VAR SLUTET SOM STOD DÄR. SLUTET I BOKEN! Jag ska inte vara den personen som avslöjar! Jag hatar det små bittra jävlarna som förstör sådär.  Precis som att folk som börjar med att läsa sista meningen i böcker. FUCK OFF. Ni är inte värda att leva!. Nej, men jag är bara så aggressiv nu. Ska aldrig mer gå in på wikipedia. Det som är min först och främsta plugg-sida. Helvete Lars-olof, helvete!

 Något som iallafall var positivt denna dagen var den oehörda drömmen jag hade i natt.. Det var nog en av topp 5 bästa drömmar jag har haft. Och det var kanske självklart, Edward Cullen som var med i den. Inte den äkta Robert. Utan Edward och drömmen var så verklig att jag kände hans armar, aningen håriga. Seriöst jag kände hår när jag strök över hans arm i drömmen. Såg ett par så vackra ögon, dock blåa? Men så fina. Kände en vältränad vacker alldeles för vitvacker kropp. 
 Inte för att vara den som är den. Men jag skulle nog säga intim dröm asså. Sexdröm.. (jag kanske går lite över gränsen till att berätta för mycket, men wtf, en blogg ska vara personlig visst) men något med nån marginal under liknande. Jag levde på den hela denna outhärdliga dagen och jag överlevde. Jag bara väntar på natten nu. Haha nej ärligt. Ska dock läsa lite nu i sista boken, Breaking Dawn. Så att jag läser tills jag inte längre vet vad som ska hända. Damn wikipediajävel.


en drömkarl



Vad har jag missat?

Säg mig är man helt handikappad utan en data. Det är ingen fråga, det är nog minst sagt ett påstående! Jag ursäktar för min hiskliga frånvaro. Men nu är jag tillbaka. Vad har jag gjort under all den här tiden då ni alla 20 000 läsare inte har hört något från mig? Jag har ingen aning asså, det var ju ett bra tag sen. Varför har jag inte vart här då? Jo, för hela bredbandet har fuckat sig hos min mor och det är just där jag har varit.

Såå.. Jag tror inte ens jag har något vettigt att säga idag. Hjärnan går på sparlågan efter en blick tillbaka till verkligheten efter en helg såhär. Trofan att man inte kan börja en vecka med 8 till 4. Ni hör ju själva att det är rena nazicamp vi går till. Men vad gör man. För er som bryr er så har jag iallafall haft en deja vú- upplevelse. Jag har hållt på med ansökan om val till gymnasiet! IGEN! känner mig precis så som alla hackar på mig. "retard", "samhäll hmh!", "du är lika smart som du är lång", "stick till samhäll, vi vill ändå inte ha kvar dig" osv. Kärleksorden bara strömmar från mina underbara klasskamrater <3

Inte bara att den här dagen var sjukt långtråkigt, huvudvärks skapande, så var jag även helt ensam, min andra halva "sjuk". Kändes inte bra. Inte kul, inte kuul. Men för en gångs skull gjorde jag allt man skulle och har inga läxor denna veckan för det! Undra vad det kan bero på. Hoppas du läser detta Therese Bengtsson!

RSS 2.0