Börjar få självdistans

En ung liten dum unge som jag börjar få självdistans. Kanske, det går myrsteg blandat med stormsteg. Jag får nog vänta med att berätta vad som pågår till allt blir svart på vitt. Dagen i förövrigt har väl varit bra. Tusen gånger bättre att vara i skolan än hemma just nu iallafall. Och med vårvädret vill jag bara skutta runt i stan eller utomhus överhuvudtaget. Fast en del plugg väntar fullproppade i min säng, vilket jag borde huka mig över right away. Fast det är ju lite tvtisdag idag. Min lärare tycker att jag är slapp, jag håller nog med. Men en kvinnas prioteringar är en kvinnas prioriteringar. Återgå till tvn. Pusshej och godnatt

Försök med det omöjliga tills det möjliga är möjligt.

Har du någon gång hatat något älskat,
eller älskat någon hatad,
skrattat så du gråtit,
vart död fastän du levt?
Vart vänlig mot en ovän,
eller känt lycka vid en olycka?



Hmm, nu känner jag för en ostmacka och oboy.

Changes are on their way?

En revolution sker i mitt liv nu. Spontana, men ack så passande tankar dyker upp. Efter ett givande samtal över telefon med min allra käraste Simonsen familj, så känner jag någon slags lyckokänsla varvad med drömmande planer på att ändra tillvaron. Vilket som sagt passar bättre nu än någonsin. Jag talar om en flytt till huvudstaden. Studera i huvudstaden, bo och leva i Stockholm. Det är inget jag kan bestämma, men det är vad jag vill och behöver. Förnya mitt liv och mig själv. Hela detta året har jag vart en sån strulig person med både skola, känslor, familj och vänner. Ifrån att börjat på natur har jag allt annat än trivts, samtidigt som jag ändå på något vis har trivts, men ändå längtat till att få känna mig hemma bland mina samhällsämnen och vara den duktiga och kunniga eleven i skolan. 
 Kanske behöver jag förnya hela livet för att trivas och bara trivas igen? Eller så kanske man aldrig riktigt hittar den där enda trivseln? Men just nu känns en flytt och allt vad det innebär som världens smartaste idé.
 

Earth hour - done and done.

Jag hoppas ideligen att alla släckte sina lampor halv 9. Jag var en sann medborgare och kutade runt sista minuten, kanske på sekunden. Men allt var nedsläckt och det var rätt mysigt utan massa överflödig elektricitet. Dock klarade jag inte riktigt av att stänga av datorn eller tvn. Så än är jag inte en äkta trädkramare. Hoppas detta budskap nådde ut bättre hos er andra. Ändå släcka ner Eiffeltornet och Empire state building, det är ändå ganska big deal. Så all beröm åt WWF, som lyckades påverka så mycket! Det är skönt att människor ändå bryr sig lite. Även ifall det inte hjälper sådär många procentiella delar men det är ju som sagt budskapet och symbolismen för det. Så bra jobbat! Vad sysslade ni med under den släckta timmen? Ett avkopplande bad med eran käraste, gruppmassage, kolväteleken möjligtvis? Eller satte ni på fotbollen? - sjuke snygge Cristiano Ronaldoooo är ju me gullissar ;) (det var ironi om ni inte förstod det)
Ha en forsatt mysig kväll folket!




Vad vet du som inte jag vet, och jag som inte du vet..




Vänta här lite. Jag har tänkt lite nu. Och gårdagens Navid.. Är det jag som är lite bakom flötet och klart som korvspa att det var den där mowhakkritiska snubben i Filmkrönikan är killen jag såg igår, eller är jag  verkligen helt utan gps och cyklar? Navid Modiri. Jag kände ju igen grabben.. Jag hajar inte. Comprendo nada, comprendes?

Kom och dansa med oss

Yes sol igen och den där sliskiga snön försvann lika snabbt som den kom. Prisa gudarna för det! Något som inte känns okej nu är att jag befinner mig i det skabbigaste skicket för dagen och till råga på allt. Det finns inget vatten i mitt casa. De har fifflat med vattenledningarna här borta så helt plötsligt när jag tvålat in mig i duschen vad händer vattnet bara fadear away. En löddrig Jennifer. Bra start på dagen va ;) Så är det här på landet!

Igår då befann man sig i storstaden nästan, eller tja kungsbacka. Haha, big diffrence! Jag och Vbgthessan blev smått påtvingade att följa med till Kungsan för att gå på en spelning med Måns och Simon. Tydligen skulle Egzon och Hampus också med men det var inte så poppis att vi skulle med. Eggan bangade och stackars Hampe fick stå ut med oss en heldag. Så det blev fältobservationer på Kungsmässan och sjuke buffén. Och modet i Kungsbacka det är ju inte att leka med. Galna fashionistas där borta ;) Brunkrämade tjejer med white lips <3 och P95orna där hade startat det här med byxorna instoppade i sockarna och sedan toffsar på detta, hela vägen upp till låren.. Då menar jag att alla hade detta! Hmm? Spelningen var iallafall överförväntan sjukt bra. Det var riktigt grymma killar de där Navid Modiri och gudarna och våra grabbs var riktigt roliga de också. Så det var en kul kväll får man väl säga!

PUSS FOLKET

Härlig morgon

Återigen en beautiful morgon, det är nästan så jag vill slänga på mig bikinin och lägga mig ute i trädgården och steka. Men kanske borde vänta lite till för det va. Snart bär det av till skolan, egentligen borde jag plugga nu på morgonen också eftersom att de andra i min klass har fysiklektion nu. Men jag har vart en sån flitig pluggare denna veckan, på riktigt, så jag ska nog ta mig en snabb sväng om här i solen.
 Jag har inget vettigt att skriva idag, jag skriver bara för att det ser så tomt ut på bloggen. Det händer inget speciellt just denna veckan så känns onödigt att skriva varje dag att jag har sovit, vaknat, vart i skolan, ätit och pluggat. Mekaniskt, javisst. Men om ni kan hjälpa mig att krydda upp vardagen så go ahead. Ha en fin dag iallafall :)

Sol och vår

Ljust och varmt ute! Är  våren på väg? Eller ska slasken falla imorgon igen kanske? Jag är iallafall glad för en endaste solig dag nuförtiden. Något som också är lite bristfälligt just nu är mitt immunförsvar. Det är väl passande att gå och sjuka ner sig över helgen. Eller egentligen började det redan i torsdags, helt ont i kroppen, huvud och själ. Men jag var tvungen kila till skolan dagen efter i vilket fall. Så på fredagskvällen var det enda jag kunde göra var att knappra piller och krypa till sängs. Dock hade vi gäster så för att vara lite social fick vi smskonversera jag och sällskapet.
  Igår var jag inte heller på topp och det var gäster i huset då med. Så jag försökte ju friska upp mig lite och kurera mig med ett glas vin. Dock var inte behärskningen på hög nivå heller. Och efter yttligare några glas och falska singstarsångare senare låg jag utslagen i sängen vid tolvslaget. Ungarna och alexander kom och pucklade på mig i extas, så imorse vaknade jag upp helt blåmärkad och kände mig fortfarande lite krasslig. Men efter en upptäckarfärd idag i dikesgårds skogar, där jag vilseledde felicia och melvin till hysteri, ute i solen, känns det lite bättre. Plus att Jockelilla har kommit med ett lass choklad nu också. Så livet kan ändå leka fast man är halvsjukling, sen kommer ju även mina favourite tvprogramm idag också :)

Ha det bra och spring och lek nu i solen! puss och kram.


have a become a school drop out?

Toddiiloo. Idag kör jag hemundervisningsbarnet. Behövde få en hel del koll på matten som vi ska ha prov på imorgon. Alla dessa sanlösa matteprov i folkets hus hela tiden. Måste man förstora upp provet så mycket. Inte ens min miniräknare hittar jag. Men en god nyhet som droppade in i allafall som självaste stormen katrina, var att en insider på samhäll meddelade mig idag att, (det är lite rättvisa i världen och kärlek från gud.) någon typ på sam-samhäll ska hoppa av. Skulle egentligen terrat syven i detta ögonblicket, men när jag kom att tänka efter så blev det inte så mycket plugg idag eller fokus alls. Mer gör allt annat än att plugga; bakat, städat, rensat gaderoberna, långpromenad med hunden.

Imorgon böjas det igen anyway. Så i helgen då, var det innebandyturnering, vårat panchis/ungdomskorp lag mot dessa vältränade 25-åriga biffarna, vissa iklädda i nätlinnen(!?). Av 6 matcher vann vi, jag behöver inte ens tänka efter för det var inga, haha. + Att folk var packade, så förlorade vi. Kusligt dåliga var vi. Sen fick man festmåltid hos big Björn och singstar.

Fast nu är det dags att jag öppnar upp min lilla bubbla och tar kontakt med omvärlden. Mor hämtar upp mig och jag måste ringa lite folk nu! Have a nice week people :) xxx

Ibland räcker inte ord..

"Är detta ett skämt eller?"Ditt äckliga äckliga pack, en levande jävla säck aids är vad du är! Varför? Sjuke jävla stolpskott till jävel. Nog tänkte jag nästan att nått rykte skulle spridas, visst, kan bara tänkas. Men nu det har gått lite snäppet högre va? Din lilla jävla bögkompenserade tanige jävel. Vissa folk är bara så jävla rent igenom äckliga och sprider massa jävla rykten. Varför? För att de själva är så sjukt vidriga och vet om det. Men hjälper det att sprida rykten då? Mår du bättre av det? Känner du att du fått en stor kuk nu tack vare detta? Lite stake? Isåfall grattis, det kan ju tydigen behövas lite. Fan ta dig! 

Sociala normer och ungdomlig kärlek.

Min söta lilla syster, hon och sina pojkar. Hon frågar om kärleksråd. Kommer också ihåg när man fick en ny kille i sin klass på den tiden. Ack, kärlek vid första ögonblicket nästan. Eller möjligtvis en aning jävla tävlingsinriktad människa, som bara ville roffa åt sig allt nytt, bara för att vara först liksom. Ungdomens ljuva tid! Nu är man ju en och en annan ensam kärring som får sin enda kärlek från sina katter.

Påtal om pantertanter, så hade vi "fältundersökning" idag på so-lektionen. Vi skulle ut i samhället och bryta de oskrivna reglerna vi har. Med de menar jag typ, att möjligtvis 'stå i kö' istället för att gå före eller be om ursäkt när man snubblar in i något. Det är ju inte precis en lag, men ändå något alla gör, om man nu är relativt frisk så att säga.
 Iallafall så när vi började detta projektet, så kom de alla galnaste idéerna, typ som den där jackass-scenen med chokladpuddingen, blöjan och lodisen. Ni vet? Istället när vi var mitt på torget, så fegade alla ur och det slutade med att vi fick ha en förklädnad till experimentet och göra "undersökningar" om typ politiska frågor, och när vi ställde frågorna skulle vi ställa oss obehagligt nära personerna vi frågade, för svenskar är ju ganska avståndsamma av sig. Det blev lite intressanta resultat må jag säga:

Medelålders kvinnor: - bitchiga typer som svarade något snäsigt att de inte var intresserade.
Ungdomliga kvinnor: - Flyttade sig omedvetet bort ifrån närheten.
Gubbar: - Rörde sig snarare ännu närmare, det var lite så att vi fick backa i stället. :o
 Sen körde vi på att bara ställa oss slickat nära folk i affärer och låtsades att titta på kläder. Tanterna gillade visst Måns, klasskamraten. Hon började chittchatta och lämnade affären med stort leende. Jag däremot lyckades inte lika bra. Min dam flyttade bara på sig när jag närmade mig, så jag började förfölja henne i affären, hon bara flydde fältet skräckslagen.

Intressant och ganska kul. Speciellt när lilla Jamie, Pubis, nyss hade köpt sin efterlängtade pommesfrites och hinner ta en enda innan måsarna attackerar han på torget. Det var som en scen från Fåglarna, fast mycket mer humoristisk! Kissigt kul seriöst. Helt guld.

Wow, inget dåligt inlägg här. Bäst att sluta innan ni får dyslexi av alla bokstäver. Chiao mi amores!


Glossy glossy

Tänkte att FF, frisörfanny skulle kirra en sån här frisyr till mig nu när jag åker upp till henne i stockholm på nästa lov ;) pussipuss.




Söt och sötsötsött hår<3




Haha - hmh, nu vet vi varför denna lady alltid ska gömma sitt pokerface bakom brillorna. jisses.

Blurry future

Pratade nyss med min Fannyliten, smått hysterika för hon hade vart på någon praktikintervjuv. Tydligen ville de att man skulle ha bestämt och redan nu dedikerat sin framtid åt det yrket, alltså frisör för tillfället. Ofta ungdomar som oss vet vad vi vill bli nu när vi är runt 17 år. Jag har ingen aning, inte en blekaste. Vet knappt vad jag ska äta till frukost. Ännu mindre vad jag vill hålla på med i resten av mitt liv. Visst, mycket pengar, glamoröst, kul jobb, är väl något att satsa på. Det skulle vart ultimat, men hur lätt är det egentligen? Man kommer nog få välja tror jag, antingen mycket cash eller ett kul jobb. Annars har man ren jävla klövertur om man får båda.. Jag är nog inte den typen som får som jag vill tror jag.



"Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar "








slapp och slipp.

Skönt att veta att jag slipper sitta uppe hela natten och plugga fysik nu. Förmodar att hela sektor 3:s ettor sitter och gör detta idag. Känner skadeglädje inombords, det känns lite varmt i bröstet. För fysik är verkligen fy för fan. Imorgon hade jag planerat att umgås lite med M & G, min i närmaste benämning "mormor och morfar" möjligtvis. Alltså tar jag the day off imorgon. Ska bli sjukt skönt, även ifall jag nyligen haft lov. Men skolan känns för tillfället lite underligt. Folk är underliga nu för tiden. Morgondagen ska bli en fixardag, det betyder borsta tänder och bädden rightaway. God natt, xxx


RSS 2.0