Höstlov

Passivjävel. Lungt lov än så länge. Träffat lite gamla goa vänner, fikat, busat, film, stan och så vidare. Inget speciellt, men ändå mysigt. Just nu sitter jag hos "familjen Maggan" och har nyss ätit och hamstrat för flera veckor framöver. Innan det, var jag, mor och en del av M. familjen inne i stan och jag fick en söt klänning av min mor.
Nu ser jag på that's 70s show, haha :D och väntar på att få komma härifrån. Derome, det är lite kusligt, mitt ute i ingenstans. Några kvarter på var sida av en lång väg mot landet ingenstans. Till och med värre än Läjet.

Förresten vet ni vad jag ska göra nu någon dag? - släktforska. ahha, på den här; kultur natt och dag veckan så kan man göra det på biblioteket. Så då hade jag tänkt att ta tillfället i akt att hitta min ofunna släkt på andra sidan jordklotet. Både mammas släkt i Sydkorea och den andra sidan, Finland... haha. Undra vad jag hade hetat om jag hade bott i något av de länderna. PekkaTampoko eller zhang hang. eller  Hang Pekka. Sen har jag även hört att bovin är ett franskt namn, så det är jag kanske fejk fransk också. Jag får ju hela världen under mina fötter, eller kanske en del i mina fötter. 
 Undra vad man ska göra nu i helgen också? Har ju köpt en ny klänning till helgens halloween firande, så nu måste något hända. Någon som ska hitta på något kul?

Adios, näkemiin, Au revoir, auf wiedersehen <3

Partyparty

Vaknar upp hos min homie/casi Therese precis som de gamla goa tiderna. Lite lätt däng av huvudvärk, men det är så det ska vara efter en sån kväll. Det började med att jag och Therese gick iväg till Lisa i partykällaren och förfestade lite med De gamla goa, Elin, Lisa, Emma och Lisa. Sen åkte vi iväg till RC, Therese man och det var trevligt och så. Ända fram tills allt blev lite väl. Nikokickar är minsann inte att leka med, vilket kanske var en lek ett tag. Ett tag var även badrumsmattan min bästa vän. Men vi var tvugna att skiljas åt, stämningen var lite pinsam när man blev halvt mentalt utsläng av någon. Men sen blev det full rulle igen nästan. Kvällen avslutades med lite bråk och jag och Therese försökte förbryllt fixa skjuts. Hittade en villig gammal sliskig, röd och kutryggad gubbe på statoil som ville ha något smaskigt i utbyte.. jo sant,  nybakta munkar. Nej, Therese syster hämtade oss ända borta i ingenstans även kallat Tvååker. Thank good for that. En natt i Rc sletna bruna soffa eller i 5åringens säng, det var inget som lockade.
 Så här sitter jag nu, kanske redo att bege mig hem ifall det slutar regna snart. Får nog ringa mor min. Någon lång sak här bakom nämde Mcdonald's, det känns nästan fullt rätt idag. Påtal om donken, så kanske ni får se mig där någon dag i framtiden. Sökte jobb häromdagen och jag vet inte vad som slog mig, men jag var tvungen att välja det slaskigaste, flottigaste, skabbigaste place't att jobba på. Just donken. Men pengar som pengar, även ifall det lär bli flottiga sådana.

Dags för mig att kila, lilla mamma har planerat bus för kvällen. So long.

Great success!

                                 Great success


RSS 2.0