Morgon morgon!

Hjälp vad jag vaknade upp idag och kände "helvete att jag inte la mig tidigare igår". Annars igår var det myspys med familia, bojanboy, Max och My, det var både söndagssteken och livemusik från oss Bovins. Så det var mycket trevligt! Men nu ska jag strax kila iväg till jobbet efter bara några timmars sömn. Walking zombie kommer det nog vara på jobbet, men det får vara idag. Mest känner jag endast för att ligga på stranden idag med mina vänner. Men pengarna jennifer, pengar.
 Annars idag tror jag att min kvinna Alice möjligtvis kommer hem. Så henne får man ju träffa och få en uppdate om alla galna spanska äventyr hon har råkat ut för. Annars är både Fanny och Simon borta just nu så kretsen känns lite tomt. Men så kan det va.. Nu är det nog bäst att slänga på sig lite kläder och sedan bege sig. Ni får alla ha en lite söt och fin dag nu. pussadíosen.

Jisses, long time no see!

Skolavslutning, midsommar, party, stranden, rolfstorp, jordgubbs kupper, Göteborg, jobbjobbjobb. Allt har jag missat att skriva om för internetet sammarbetar inte så fint med mig, så nu kör vi den lilla fulingen och surfar på grannens kära nät och det tackar vi för. Tack "het granne 25" ;) Idag är det stekande hett och inga intressen visas från mina vänner att vilja umgås. Var det bara för att jag dissade en enda partykväll tjejer?! Jo, jag dissade den. Det var både tvååkers dagarna och staden, men jag stannade hemma, fråga mig inte varför för jag vet inte. Men jag ångrar mig lite halvt grovt idag när jag insåg hur kul de hade haft, men det kommer fler sånna kvällar. Så nu väntar jag in lilla My och så ska vi bege oss till stranden för lite uppdatering om gårdagens udda händelser. Så ut i solskenet och fixa negerbrännan med er sötnosar, så ses vi snart igen



shfl





äntligen har jag fått tillbaka min favorit Gabbi också :) ni förstår inte hur skönt det är att bara ha så galet kul det är att bara umgås och hitta på galenskaper med henne igen!

Here we gogogo.

Hej kära läsare! Idag har varbergsfolket tagit studenten, för dom har tagit studenten! Nu har jag också börjat längta som få. Fast lilla jag har ju inte börjat inte ens börjat min sån resa. 3 år kvar baby, 3 år. Men ser fram emot imorgon, sista dagen med kära 08NVb. Får väl hoppas på att inte Gud ska använda sin allsmäktighet alltför mycket och kissa ner alltför mycket regn imorgon, för det skulle kunna förstöra lite av vilken sugen prisses humör som helst ;) eller det finns väl inget dåligt väder, utan bara dåliga kläder. Och det sista är iallafall sant som fan.
 Letade runt hela dagen i stan idag igen efter några avslutningskläder. Men lyckan var inte så gjord. My försökte strypa mig med galgen för att jag var så jobbig och kräsen. Men något litet skabbigt fick jag ändå mig köpt. Nu ska jag bara smörja in mig med lite brun utan sol och bättra på brännan över natten och voíla imorgon har ni er en fancyfancy babe. Imorgon blir det även "Champangefrukost" med Gabbut och Lisa. Och sen är första året i 1:an slut! Dags att kila. puss


Ensam hemma version fast i någon annans hem?

Hmm. Det här är udda. Just nu, sitter jag hemma hos en liten pojk. Fast grejen är att han nyss åkte iväg och lämnade mig ensam  i sitt hus. Så nu sitter jag här ensam i en annans hus! Och ska egentligen läsa boken som ska redovisas imorgon, men det känns udda. Som om det inte känns udda att bara sätta sig vid hans dator. Jo, haha. Måste gå innan det känns för wierd. borde kanske springa härifrån medans jag kan?  Nej.. men nästan ;o haha hejdå så länge!

i dare you to..

okej, vilka läser den här skrötna bloggen? det här är ingen utfrågning, jag är bara en nyfiken liten flicka. Ni kan ju iallafall kommentera ett litet hej i kanten. Annars god kväll ni anonyma personer som inte ens vågar kommentera. God natt. puss





ikväll drömmer jag om min snart framtida pojkvän. Alltså staden, stockholm. Hajar ni?
"From the fish, to the city"

Flip the coin

Jag är bara så glad att jag slipper vara en av alla de där naturarna, halv natur halv estetarna eller teknikarna som sitter uppe och pluggar skiten ur sig på både andragrands ekvationer, f(x)-funktioner och allt sånt där annat som man vill kasta ner i världens fetaste gubbes matstrupe och aldrig återfinnas. För en gångs skull är jag lite lyckligt lottad. Och det skumma är att jag bad om att få IG i min matte B- kurs idag av min käre mentor. Är det ofta? Nej, jag brukar alltid smöra till mig högre betyg, men nu vet jag hur det är att vara på andra sidan också. Men vilken fullt frisk människa gör så, nej, en som ska gå om ett helt år på samhäll faktist. Så nu väntar jag bara in de allra sista dagarna med 08NVb.. Lite sorgligt kanske. Men nu kommer ju sommaren och sedan ett helt nytt liv i Stockholm, jag kan inte riktigt klaga va? gah, 3 dagar kvar. Eller nja, imorgon blir jag ju ledig eftersom folket gör sitt 4- timmars prov och sen slutar.
 Undra vad jag ska hitta på imorgon? Kanske sover jag hela dagen, tar stan med min kära mor eller hälsar på min Maria som för övrigt fyller 18 idag :D GRATTIS DIN 18-ÅRING. krog, bil, tatuering och allt på samma gång. Du är inte dålig du flicka ;) Hoppas du haft en fin dag idag! ♥









sista bilden tillägnad till my också, för att hon tycker att jag var en sån vacker emotjej1 haha<3
(tydligen är jag en mästare på gamla bilder också.)


Lovely sundays, right?

Helgen, inte så bra. Alla har haft en superhelg. Med något uppiggande och kul. Det kan jag inte påstå att jag har fått. Igår var den sämsta dagen någonsin. Jag skulle egentligen mött min Maria i stan för att förfira hennes födelsedag och gå på någon spelning, se på matchen på Harrys(?) och bara ha allmänt kul. Men ack inga bussar går från världens ände, Läjet. Så jag var fast med en sugig match på tvn och en påse äckliga chips. Det var väl inte direkt det jag hade planerat. Och inga vänner har jag heller. Kan inte längta mer efter att få flytta till Stockholm nu. Jo, idag är det verkligen en såndär klagodag, som jag bara måste få ut ur systemet. Kan likaväl passa på att klaga på skitväder idag, att jag måste hyperplugga inför matte B- provet, vilket kommer gå åt renaste helvete, sen att jag ska ställa mig i en flottig kiosk och steka flottiga hamburgare snart, vilket inte muntrar upp mig direkt. Och nu måste hunden gå ut på en lång promenad också, och även han är äcklig idag, inte nog med att han luktar, utan alltid ska han gå exakt framför mig när vi är ute och går, så att jag alltid ska snubbla på honom.. Fast nu börjar detta bli riktigt töntigt, bäst att jag lämnar datorn innan den kraschar av överhettning av klagomål.
 Resterande som har en fin dag, skulle nog inte läst detta, men ni kan ju åka in och kolla på balen, med era roliga vänner och ha jättekul! Så ska jag gå och dö nu. Puss och hej. Nej förlåt. Ha faktist riktigt kul. adios.

God morgon, god morgon!

Härligt att vakna upp halv 9 av att ett stort blont troll petar på mitt fett så jag vaknar upp i bonnelandet, Rolfstorp ;) Hela gårdagen spenderade jag med min underliga vän My, som då bor i detta Rolftorps landskap. Aldrig sett på maken till bonneland, men kul hade vi. Både golfat, ätit en galen familje a la Arvidsson- middag och lägereldat i en öde skog mitt på vischan.Snacka om att jag blev rädd när hon och sitt cpben springer iväg ifrån mig. Kvar sitter jag, en liten kines som inte har en aning om vart jag är. Men här är jag nu och gör iordning mig för att strax bege mig till jobbet.. Strandkiosken, haha. Kom gärna dit och testa en av mina berömda pizzor :)  Och nationaldagen, jag är ju kines så jag firar inte riktigt den, men ni andra ha så trevligt på denna dag, haha pusshej ♥

Beatiful day, eh?

God morgon världen! Är det inte en underbar dag idag så säg. Vacker väder och en fin hundpromenad. Sen feta sovmorgonen gör det inte helt fel. Nu frukost och sen tror jag till och med att jag beger mig till skolan för att träffa min klass lite tidigare idag. Som sagt det är ju bara en vecka kvar med min lilla natur 08NVb klass. Så man får spar på den tiden man har ;) Ha en underbar kära folket, puss!



3 juni

Just nu: Snack med Fanny. Annars har det inte hänt mycket idag, jag har tagit hand om mina kids och sprungit på ängen, bakat kakor, cyklat och ramlat med dem. Även läst lite i mina böcker. Nu är det ju slutspurten i skolan mindre än två veckor, nästan EN VECKA kvar av 1:an. Det är verkligen helt galet hur tiden har gått fort. Gah nu skäller mamma Fanny på mig.. Måste gå! Hjälp.




 




haha, gamla bilder med mig och min fina skällande hagga.





What now?

Det var något som inte stämde över den här nya videon med Lady Gaga, jag vet inte riktigt vad jag börjar med antingen det att Alexander Skarsgård är med, eller att de halvsexar sig rätt rejält eller att de pratar svenska. Haha "puss puss"
Lyssna och se själva ;)



För en lång lång tid..

En blogg mitt i allt. Jag hinner inte och datorerna håller fortfarande på att fucka allra helst med mig. Så det blir inte så mycket skrivet i den här lilla vännen. Allra minst nu när sommaren äntligen är här, får vi väl hoppas iallafall. Som man alltid säger sommaren 09 ska bli den bästa! Jag hoppas verkligen det nu eftersom att jag flyttar ifrån mitt kära varberg efter sommaren. Så jag hoppas på en hel del galenskaper, värme, vänner och allt det är mysiga vi får uppleva i dessa sommartider.  
 Idag har jag inte ens "hunnit" gå till skolan för att jag är upptagen. Men jag har inte riktigt en aning om vad det är som gör mig upptagen, idag har nog hela dagen bestått av ångest för att jag inte gick till skolan för att stanna hemma och plugga inför feta slutkemi provet imorgon. Men tack vare ångesten fick jag ändå inte så mycket pluggat. Men halvt om halvt neger hann jag åtminstone bli, iallafall på baksidan av min kropp.. Nej helt seriöst, nu måste jag gå och titta igenom kemin en sista gång innan jag ska sätta mig där imorgon och var helt jävla tömd i hjärnan i vilket fall. God natt sockerfjun!




RSS 2.0