Stressig söndag

Vad snackar jag om att bli självständig? Jag är minsann självständig till 98%. Jag må vara en lat och mycket glömsk. Men självständig, det är jag. Helgen har jag spenderat i mitt hem all by myself. Lagat  min mat, tvättat mina egna kläder, tagit hand om hunden och allt sånt där. Men att vara helt ensam är ingen hit, så igår fick jag tvinga hem lite vänner till min enkla boning. Och det var inga mindre än Måns, Simon, Therese och My. Allt vara bara så galet, det var ett handikappat ben med i spelet och bergsbestigning, glasskrig mot sig själv, galen moppetur och ett första dopp för året mitt i natten. Jag led av kramp i magen av så mycket skratt igår, tror nog att jag har lite träningsvärk idag till och med.
 Men som sagt är det lite stressigt just nu. Jag måste leta upp vilka skolor jag ska söka nu för jag har jag möte imorgon igen med syvis och då ska allt vara skrivet och klart. Och imorgon fyller min mor år kom jag alldeles precis på, undra om ens dotters kärlek kan vara nog? haha fan också. Måste verkligen kila nu! Ha det fint, pusshej!

Fashion

Förresten igår var jag på ES/NE's modevisningen där inga mindre än mina modellpojkar och flickor, Alice (och tekniktjejerna), Simon och Måns var med och gick där som coola katten på catwalken! haha :) Det var så gulligt att se dom där uppe! Och en parantes, Min lilla Alice var den hetaste på hela catwalken, det var inte dåligt. Och då överdriver jag inte ens, för att jag är hennes vän utan för att hon var HET! Det trodde jag inte att hon hade i sig, visst hon är snygging i vanliga fall. Men sådär Alice, grr! haha <3 Bilder kommer senare tagna av Therese, tack du, hoppas du skickar de till mig ;)

Chillidill.

Ännu en dag i datasalen! Vi jobbar fullt fart för greenpeace och det går superb! Jag gör det hårda arbetet och Therese sitter inne på facebook som vanligt! Alltid ska jag få göra allt jobb! Nä men på riktigt nu får jag ta mitt feta ass och börja jobba kanske, det är inte sant jag har inte rört ett studerande finger denna terminen. Fast nyss hade vi engelska nationella. Det gick ju som det gick. Jag orkar inte riktigt bry mig mer. Jag ska ändå gå om, nu behöver jag bara chilla och vänta in sommaren! Jag har det riktigt härligt slappt, lyckansost right. För nu har jag bestämt mig igen. Jag ska flytta ifrån kära varberg.På riktigt :)  men dags att iallafall låtsas jobba nu, så man inte får smisk av tessan. Pusshej!

Bara en parantes;

Förresten här är bilderna på vår isåfall blivna lägenhet här i stockholm :) Den är faktist riktigt söt, liten, men söt! :D

Lägenheten


Än så länge, Fias lägenhet ;)
gult är inte fult <3 detta är fia, fannys syster. eller det kanske vissa ser, likheten ;o

köket
Det stora köket ;)


stora badrummet.

Vardagsrum.
Största rummet, Vardagsrum/mitt och fannys sovrum. haha, det är princip hela rummet på bilden!


guldelementet gjorde hela lägenheten minst sagt!

Varberg igen om några timmar.

Nu har simonsenarna begett sig iväg från sitt hem ännu en gång, endast jag och lille Pocke kvar. Men snart lämnar jag han också om inte mindre än nån timma eller två kanske. Ska ta mig till t-centralen på egen hand igen, men jag börjar riktigt få i knuxet här. Kanske är jag ändå en stockholmare i topp och botten? Angående flytten så vet jag absolut inte nu längre. Borde man stanna i non-happening varberg med sina vänner, familj och allt det där trygga, eller bege sig till the city och få galet kul, jobbigt, fattigt, självständigt och spännande som bara den? Jag vet faktist inte helt ärligt. Det är lite 50-50 känsla nu. Och jag måste bestämma mig snart, på två veckor ska jag ha tagit mitt beslut.. Iallafall så har de sista dagarna här i stockholm vart härliga som de brukar vara. Jag och Fanny hittade tillbaka till våran sanna och bästa vänskap igen och nu saknar jag henne allra redan. Fast vi ses väl antagligen om sisådär 2 månader igen, men ändå <3
 - Puss ses om några timmar   ♥


min bästa babe<3
Kommer sakna den här baben otroligt. <3


Natta och Therese :)
De här härliga typerna också :)

Sista natten

God kväll och godnatt. Nu ska jag och min lilla bästa gumma gå och lägga oss. Helt utmattade har vi varit idag båda två. Inte nått vettigt har vi fått gjort. Ätit, chillat, snackat och umgåtts. Det är så det ska vara! plus$++++ att vi har sett på vår film, Twilight! förgyllde hela kvällen! Och var det någon annan som såg Söndagsparty med Filip och Fredrik?! haha, vad var det där egentligen? Det var galet :D Nu är det dags för sängen, puss från stockholm, mig och fanny ungar!



Chillfest hos en finne.

Igår kväll var det också lite chillfest ute i stockholmsbushen. Vi åkte först till Fannys kusin Serena och försökte koka ihop nån fest ute i haninge. Men det slutade med att vi hamnade ännu längre ut mitt i nowhere i en "barack" med några av fannys grabbar. Det var ganska mysigt, äntligen fick jag uppleva chillfesten i stockholm, haha.


ut till bushen.







Igår på Kungsan

Bilder från viktors picknick på Kungsan. Det var nån årlig körsbärsblomningen, så det kryllade av massa små japaner osv, då kände jag ju mig minsann hemma va ;) Dock såg jag inte en enda varbergare igår. Hörde ju att hela varberg skulle upp och kolla innebandyn. Och så kommer de upp hit och FÖRLORAR. Well man kan inte alltid ligga på topp. Och det galnaste som hände igår mitt i all vårsol, så började det snöa. Helt seriöst. Det var väl ändå lite galet mitt i våren såhär.







Picknick

Jag och fanny skulle egentligen ha en chillmorgon, men så drar viktor med oss ut på picknick på Kungsan. Så nu borde vi bege oss. Berättar mer om den storslagna festen senare ;) Nu kommer viktor! Adiooooos <3

Party på G!

Nu känns Stockholm återigen som vanligt, kul och full fläkt! Nykommen från Nacka forum och fick köpt ett par skor lite snabbt. Och nu är det dags för att göra sig iordning och redo för Therese 18års fest! Gallet kul ska det bli :D Ha en en riktigt skön och kul fredagkväll folket, pusspuss. och tack för stödet förresten ;)


hahahah <3
haha sött <3

God morgon från Stockholm

Lite granna deja vú på mina dagar i den så kallade galna huvudstaden. Fanny är i skolan idag igen, fast jag ska möta upp henne senare så även jag kan få se på hennes lilla nacka gymnasium skabbskola(?) Fast tydligen fick jag inte sitta med på deras frisörlektioner, så de fick böna och be, så nu gäller det för mig senare att sitta som en väldresserad isbjörn där inne. Stockholm är väl härligt och så. Kanske inte riktigt som det brukar vara. Det är något skumt här..
 Igår tog jag mig iallafall ut till staden helskinad och träffade Natta, Fanny och Mikkis. Men det blev inte någon bigtime shoppingrunda precis, utan det var mer spendera nån timme för att välja ut den finaste, bästa och mest sensuella dildon i 'love store' affären på någon sunkig gata. Sen blev det lite monki, weekday, nån tröja. Inget sådär särskilt kul. Men senare ska jag nog bege mig till kenzas lilla nacka forum och se vad man kan hitta där, eftersom att det är 18års fest ikväll med middag och hela köret och då kan man ju inte komma som någon sunkig varbergare precis ;) Dress to success right.

 Men nu borde jag hoppa in i duschen med mitt nya kortkorta hår. PAGE som skapades igår kväll/natt skulle jag säga... ;) Ha det finfint gullungar!

Färjan håkan!
haha, det första jag såg när jag kom fram i onsdags var "Färjan Håkan". Den hetingen va, han var nog till och på väg ner till hamnen!


Varade julen verkligen ända till påskas?

lite bilder från påsk förresten, hemma i mitt casa.

party @ jennifer.


party @ jennifer.

partyparty

haha guld <3
haha <3


 

jag och tessan<3

my och filippo!

Hemma i väntan

Än har jag inte gett mig ut. Men jag känner rastlösheten börjar sprida sig ganska rejält. Tre koppar kaffe och Ronjas påskägg, (förlåt Ronja) nu kommer fanny få med ett ad/hd barn att göra med! Puh.. Nu är det dags för den lille doggen igen.


Tjockepocke

Casa de fanny

God morgon ni med lov eller utan. Själv har jag påsklov nu och fanny är i skolan, så jag stannar här och chillar lite. Har vart ute med Tjockepocke här i Älta, virrade bort mig lite bland alla radhus och fick gena genom trädgårdar. Men nu så jag kom tillbaka hem iallafall. Nu dricker jag mig lite kaffe och lyssnar på lite go musik. Funderar på om ja borde åka iväg till Jensens skola och träffa rektorn där. Kanske träffar jag på Blondinbella ;) haha. Fast först är det tid för att snoka igenom denna lilla gummans data tycker jag nog!
 Ha en fin dag folket och saknar mig inte alltför mycket va. puss




thaifanny 08!<3thaijennifer 08.
jag, fanny och benjamin i thailand 08.



Destination Stockholm

Nu har jag tydligen landat i stockholm och ligger lite här utslagen här i sängen med fanny som äter sin gudomliga avokado som hon säger. Kom nyligen hem från Bonza eller gonza eller vad det nu var med fannys stockholmspolare. Så nu är det dags för sängen, för bruttan här ska upp tidigt till skolan imorgon, så antingen ger jag mig ut på en ensam upptäckarshoppingdag i staden eller åker runt och har businessmöten med rektorer på olika skolor här, i vilket fall kommer jag fucka bort mig totalt och irra runt här som den lilla höna jag är! Men det lär bli spännande! Adiós gullungar. Saknar er nästan redan. God natt!

In school

En snabbis. Påskäggsjakt hela förmiddagen, ett enda av typ 100 hittade vi! Men det är ändå ett! Nu ska jag tydligen ha betygsnack med spanskaläraren, vars namn ingen vet? Hmm, önska mig lycka till! Adíos :)

Duktiga damen dagen.

Tjolahopp sötisar där ute! Det är verkligen lycka med fint väder. Åka till skolan mitt i feta morgondimman klockan 8 fastän jag "egentligen" började 11.20, ni undrar säkerligen varför kvinnan inte tar sig sovmorgon som den late jäveln hon är. Men det är dikesgårds vecka nu och då går det inte fler än förvånandsvärda 2 bussar om dagen. Och för det första så kanske ni vill veta vad är dikesgård, jo det ska jag berätta. Det är platsen mellan lilla fisk läjet och det absolut ännu mer obefintliga himle(?) som knappt jag vet vart det ligger. Man kan säga att jag har fun city till min granne, ingen dålig granne minst sagt. Så ni vet ju vart jag hänger i sommar..
 Haha nej, men det har varit en superskön dag. Ganska rolig också. En naturklass är ju vad den är. Jag hoppas på äventyr till helgen nu när den verkligen våren är här! Så säg till om det är något spännande på gång? Puss och hej sötnosar!

ojoj.

Som den tönt jag är, så måste jag lägga upp den här ganska dreggelframkallande bilden:




puss

Underbart att vara bar.

Det är helt underbart vilket väder det är idag! Har  vart och shoppat á la hajen med halva la familia bengtsson, där hade vi ju rena guldgruvan idag. Pojken med guldfluffet var där, stans mest eftertraktade hajen arbetare ;) Humöret är väl ändå på sin yttersta spets nu, så inte orkar ens jag sitta inne vid datorn mer nu. Ska ta mig lite choklad och spanska boken och lägga mig ute i solskenet! Ha det underbart folket! April april! Det är en fuckad dag idag, jag hatar livet. Hoppas det regnar. Nä april april för aprilet.Chiao bellas! Förresten har ni råkat ut för nån buse idag? Det har änna vart dåligt med det idag får jag säg. Nej nu, adjö..

RSS 2.0