kissekissekatter

Hahaha. Idag har vi fått yttligare påök i familjen. Mamma och lite av barnen följde med hem till partyleffe och hans bondgård. Detta betyder ett ställe fullt med massa massa djur, hästar, typ 20 katter varav hälften är obeskrivligt söta ungar och när man kommer dit kan man inte annat än att komma hem med några stycken heller. För Leif är rena stjärnsäljaren, efter att övertalat mor med en katt så blev det "ta en och få yttligare en på köpet". Så nu springer det runt två till små kattungar i detta huset! Leia och 'namlös' än så länge. De är så multisöta så de finns inte! En helsvart liten sak som börjar kurra så fort som att man ser på honom och så har han sånna där extra tummar också. Och den andra katten är en sån där typisk grå randig med blå ögon! Galet, jag bara undrar hur detta zoo:et till hem kommer att sluta? :D Jag är bara glad, för jag älskar alla sorters djur!
 Måste gå och mysa lite med dom nu. Får inte glömma min Jr heller, han är tydligen lite avis nu ;)

- 25 december

Tråkigt tråkigt. Har nyss kollat på en massa gossip girl avsnitt. Egentligen skulle jag börjat göra mig iordning för Kullaberg partyt, men tydligen var det inte så många som skulle dit med bussen, så den var inte bokad. Tur, för en failad kväll idag, hade vart för mycket för mig idag.

Om två dagar kommer iallafall min kära vän Fanny och det ska bli trevligt och kul som bara den! Något att hurra för ändå. Nu ska jag bege mig till Antons überkalla rum igen, seriöst killen är en kallblodig varelse som klarar en kyla på något över 0 grader. Så kallt är det i hans rum. Men filmerna ropar på mig och jag lyder.  adios/  j. B

Mellandagarna framför;

Jag har kommit fram till en ny konspiration. Lyssna noga nu, för den gynnar oss alla! Nu väntar ju de "heliga mellandagarna" eller som vissa shopaholics kanske kallar det, guds gåva, mellandagsrean. I vilket fall är det ju som sagt dagarna efter jul och dagarna innan nyår. Det betyder att man kan bete sig hur man fan vill de här dagarna.

Jag ska förklara, man behöver inte oroa sig för vad tomtefar ska säga och om man vart en naughty boy eller girl, och stå där helt klapplös för julen har redan vart, och det är ju inte så att tomten kommer tillbaka och bara "ojdå jag ångra mig" och tar de öppnade, använda paketen. Nej.
 Och om man fuckar sig helt  under dessa heliga dagarna, så kommer ändå en clean start om bara några dagar för då är det ett nytt år. Så människor där ute, det är nu på året då man kan leva ut sina hämningar. Denna perioden är den nya fulla sommaren, fast i en aning kallare och kortare variant. Så go for it people, live out your craziest dreams ;)

Så gå ut och ha kul och få inget ogjort! Lycka till!


Snart är det över..

Den bästa dagen på hela året, är snart över..  Visst det har varit en bra dag. Men nu ska man vänta och se fram emot nästa jul. 364 dagar. Jag tror att jag lever för julafton.. Patetiskt, nu är min höjdpunkt praktist taget över.

Har haft en traditionell jul idag, vaknade, letade i julstrumpan, fast den kunde jag inte hålla mig från och öppnade den redan i natt. Sen var det julfrulle med familjen hemma hos mor. Efter det åkte vi hem till Jocke och öppnade lite mer paket. Sen rullade allt på; julmat för hela Ryssland, lite kaffe&efteralljulmatenmåsteknäppauppbyxorna lite fika, Kalle Anka och tydligen Lasse Kronér. Mitt i allt detta kom en för tidig tomte och hoho:ade in. Jag hade tydligen vart en stygg flicka, ioförsig visste jag det. Men jag brukar få julklappar ändå. I år blev det lite kläder, pengar och en hel del candy. Inte så mycket, men jag är väl nöjd ändå. Försöker att inte vara en bortskämd liten snorvalp, så tummen upp. Det enda jag behöver är lite kärlek och godis, och jag är nöjd. Det har jag fått idag :) Bullshit, men idag försöker jag intyga mig det, mer än bara spela med. Allt för julfridens skull.

En annan liten julincident var den att, min mamma hon och jag var och skulle köpa julgranskulor häromdagen. Och brevid ligger en djuraffär. Både jag och min mor är jävligt svaga för djur. Och plötsligt sticker en liten pälsboll fram sitt tryne och vi är tvugna att gå in och titta. Så vi kom ut med kulorna, glittret och en köpt kanin. Det var lite svårt att välja faktist. Första kandidaten var jättejättesöt, men han hade handikappade öron, brytna eller växte bakochfram, så han gick bort. Hans tvilling, kandidat 2 var också jättesöt, men tydligen hade han en varboll i ögat, typ blind. Så nej. Tillslut blev det en brun liten sak.

Idag ringde de och sa att han hade dött..Okej. Så det blev kandidat 4, en grå flufflig sötsak, Björne heter han. Det är alltså mina småsyskons djur och under dagen har han blivit släpad på, sjungit singstar- ABBA, tvingat titta på melvin när han spelade ps2 och vart i min feta hund Bamses mun.
 Jag bara hörde ett illvrål, kutar upp från julrimmen och hoppar upp på hundens rygg drar tag i hans nacke, som om det vore en vild jävla ponny och öppnar käften på han. Kvar ligger en grå, livrädd blöt hårboll..

That's our Christmas. Nu får man väl gå och jäsa för all denna förbannade julmaten och sina extra 14,5 kg extra.
Keep having a nice christmas folks! Förresten asså kaninen lever. Den är oskadd, och den kommer få utstå mer sånna här saker så det är lika bra att den vänjer sig, precis som alla andra i denna familjen. shit, vänta lite. vi är inga djurmisshandlare. Det är bara att familjemedlemmarna har lite otur här. puss

jul

Merry x-mas :D

Vill bara kika in här snabbt idag och skriva GOD JUL!
Verkligen god jul som aldrig förr! Hoppas ni får en riktigt bra dag idag, sötnosar!
Ät så mycket julgodis nu och spread
 some lööve. Nu måste jag paketera in mina djur med lite julpynt.
Vad är sötare än en stor björnhund med rosetter på julafton? : )

Från mig liten, till er alla, en riktigt God jul ♥


Arne


puss

I vintertider är det minsann inte lätt. Idag ser jag ut som en Olinda. Min överläpp har exploderat och svullnat upp över natten. Jag är livrädd! Ser störd ut. Jag förstår inte riktigt det här med feta läppar på innelistan. Ser fan ut som en riktigt fet snyting har träffat min käft just nu. En olindakäft. hjälp..

LIPS -.-

J. Mraz - Winter wonderland





haha, bara lyssna han är ju så skön den här killen.

3 DAGAR?!

.. till julafton, det är ju helt insane. Sitter i julsmeten, en enda julklapp köpt. Har ungefär till 10 personer till att köpa åt. Men vad är inte julen utan julrushen.

Både idag och igår spenderade med vänner. Började med att åka in till stan för att köpa julkappar, till mig själv. Min mor var med. Så det blev lite smått och gott. Senare gick jag till en panikslagen vän Maria i nöd och hjälpte henne att handla lite julklapps. Tog oss även en julfika på blå dörren och senare en snabbis på campino för hennes man kom och var tydligen så hungrig. Hungrig var även han som jobbade där, någon liten utländsk pizzaman, varje gång jag är där ser det ut som att han vill äta upp mig. Vet dock inte om detta är positivt eller negativt. Kusligt är det iallafall..

Efter det bar det av hemmåt med Alice, så drog vi igång med en spontan girls-night, med tacofiesta och vad som egentligen skulle vart en GH-kväll och typ singstar Abba kväll. Men ack, spontant är inte alltid det bästa. Alla playstationen i huset var borta och då har vi ändå 3 stycken. Så det fick bli en Björn Gustafsson, ett livsverk (för typ 5:e gången nu). Únderbar <3 + lite skvaller. http://newtopnotchvarberg.blogspot.com/ hahah, seriöst varberg har fått sin egen Gossip sida. Väntar med spänningen vad som kommer härnäst! Nu ska jag äta en knäck eller två och gå och titta på Mysteriet på Greve Holm som jag blivit tvingad till av Alice. Maraton med greven tills vi stupar!

Borde jag redan säga God jul? I vilket fall som helst Ha det bäst och möjligtvis god jul ;)

Minnen i vinterkölden


thailand

Först landade vi i Bangkok, åkte direkt till Hua Hin. Stannade där i 3-4 dar,
åkte vidare med buss i typ 9 h till Koh Samui- paradiset, stannade där i kanske 4-5 dar, <3
skulle åkt längre ner i landet till Krabi, men ungarna orkade inte åka bussen.
Tog ett spontan åkt till Pattaya, horbockarnas stad, (vilket vi inte visste då).
Stannade där i en hel vecka, med thaihoror & sluskar. gud.. Men med en ljusklick i
all skabbness, som vår  charmige kock och en thaiservitris.<3 Sen bar det av lite tidigare till bangkok,
där allt var super i ungefär 5 dagar. Shopping, seightseeing, mat, party, gaybar, pool m. m! 
 



Thai 08

bangkok

Vill bara resa iväg nununu! Att resa är tamigfan det bästa som finns att göra.
Var bara tvungen att skriva lite, känns nästan som att den här resan börjar bli bortglömd,
som en dröm. Var tvungen att påminna mig att det faktist hände ;)

Fortfarande lovdag 1.

Varbergs eliten sommaren 08.

Sommar eliten, flera år i rad, har det haft den titeln, undra om detta skall fortsätta? ♥

Äsch, inte längre sugen på party. Eller jo, fast nej. Jag vet inte vad jag vill idag, så jag är den trista typen som bangar.
Istället sitter jag här, kollar på första gossip girl säsongen och dricker te. Varför fan dricker jag te? Jag som inte ens gillar te, varmt vatten med någon äcklig påse med kuslig smak i. Fyfan.  ♥ 


Naturfri i 3 veckor.

Så jäkla skönt det ska bli med lov nu! Nästan 3 veckor med julefrid, slappa och umgås med människor, fanny som kommer hit, parta som bara den, och sist ut London. <3 

 Julavslutningen i kyrkan var väl sådär, men jag tänkte att jag var tvungen att gå dit och starta mitt lov officiellt. Så där satt jag, hade tvingat dit stackars sjuka My också för min egen skull. Sen blev det lite fika med en uppdelad klass och lite modelling med Fredrik på H&M. Ganska kul, den tanige lille surfarkillen blev sleezeglamboy och tant Agda. Efter det hämtade Jocke mig i stan och vi åkte och köpte vårt julträd ;) det blev en riktig biffig gran minst sagt. Så första dagen på lovet ska jag starta fetaste julbaket med knäck och kola, pepparkaks hus och pepparkakor.

Sen ikväll är det dags för Area om inte en viss person dumpar mig för lite annat umgänge, dvs lite spontant intimitetsumgänge. I hope not.. Men först av allt ska jag nog ta och titta lite på gossip girl och spela lite guitar hero, har nästan blivit riktigt grym där. Kör snart hard.. Nej inte riktigt än ;)


Puss och Kram

Lucia - 13 december

Hejsan ni söta där!
Idag försökte jag komma upp med tuppen, men ack, öppnade mina små ögon för 20 minuters sen. Ska åka en sväng till stan, sedan åka till moder min där julbak ska hålla på för fullt, lusse cats, knäck, pepparkakor, allt sånt där överskattat julbak. Senare ikväll är det dags för ännu en klassfest hos Johanna. Lär bli ganska kul det också. Nu ska jag ta adjö av min lilla katt och bege mig till stan. Osminkad också, för allt mitt  smink glömde jag hos mamma. Se upp för mig idag, om ni ser en liten tjej, med hajenpåsar under ögonen, hår som ni skulle kunna utvinna två paket margarin från och de fulaste kläderna jag kunde hitta i garderoben. :) Undra varför jag har skabbat upp mig såpass mycket idag? Eller det kanske är den vanliga morgonskönheten. Jag vet faktist inte. Så todiloo sötisar.. och ha en bra lucia-dag också!  ♥ ♥ ♥



Little Kev!


Så glad han var! Lille Kevin, Boy som jag hela tiden har trott att han hette.
Men det var ju tydligen Borg. Grattis grattis, till att vara 2008:s Idol! :)
Så söt och glad han var asså!  Tittar på lite eftersnack på tv400,
men snart är det  dags för the dark night. Bra final iallafall, och framförtallt
bra gjort av Jidhe minsann, som har hållt sig konstant hela säsongen ;)


puss och kram j. B

Idolvaka

Snart dags för idol finalen! Idag tror jag definitivt på Kevin.. Röstade till och med några gånger förra veckan :) Ett riktigt charmknippe om jag får säga det själv. Skulle egentligen satsat på lite party idag, men det fick va. Slaggade nästan vid kvällsmaten innan. Så det blir idol och popcorn, och sedan the dark knight efter det <3 Det är verkligen den bästa filmen jag har sett på länge utan att krydda. Den har verkligen 'det' och lite mer!
 Haha nu har idol börjat! Fan vad fult, när alla kom upp sådär. "Jennie let me love you", surething. Nu måste jag koncentrera mig på tv:n. Ha en fortsatt trevlig kväll mina barn där ute. pusspusspuss

bad day, not.

Är fortfarande helt lycklig, min lilla baby är hemma igen. 5 dagar har han vart ifrån sin moder, och färdats några mil. Har myst och busat med han nu! <3
 Annars har dagen varit riktigt bra nu med tanke på incidenten. Skolan, bra. Eller det var ganska kul, har den galnaste klasskompisen jag någonsin träffat på. Hon är "ms anonym" för tillfället. Idag som alla dagar var hon crazy, på engelska lektionen utan lärare slutade det med att typ hela klassrummet vändes uppochner, the crazy chick kom ut hela ansiktet fullt med kukar och "ollad" på. Hela armarna fulla med vår lärare "Christerbilder" i lite erotikupplaga. Det var som att vara tillbaka på grundskolan igen <3
 Slutade tidigt idag, 14.15 så jag joinade omvårdarnas lektion och träffade på både G-Angel/Uncle G, dampus och Luckylukas. De tre musketörerna i Gabbi och Lisas klass. Och inte allra minst Nexh (uttalas Nedge?) så jävla skön typ haha. Deras lektioner var också ganska underhållande. Din mamma skämt hit och dit, interna dissar och sexualkunskap på latin..
 Senare traskade jag och Gabboy ner till stan och Veras, fikade och pratade om lite allt möjligt. <3 Hemma har jag hittat min ena katt som sagt. kan inte sluta säga det! <3 Fast, en Sara katt saknas fortfarande. Strövar i LÄjet någonstans, helsvart med vit framtass. 
 
Kan inte sitta mer vid datorn nu, har missat alla mina serier denna veckan. Både p. break, DH och Grey's. shit.   <3

Julmirakel?!

Jag kommer med en solskenshistoria! Jag berättade ju om mina katter som försvann för några dagar sen. I helgen. Och vi bor ungefär vid Funcity. Jag har ju hela tiden trott att min lilla kattunge blivit uppäten av räven som strövar omkring här i skogen. Han brukar äta upp grannens ankor närmare bestämt, uppe i antalet 10 stycken. Så en efter en försvann av mina katter och sen junior och sara. 
Jag hade till och med vart så in i tankens djurfiende att jag tänke, be grannen om rävfällorna han har. Exakt sånna som i "Micke och Molle" och gå och sätta ut dom i skogen. Det är hemskt, speciellt nu..

 För efter att jag kommit hem från stan, var det bara slumpen att vi eller min syster såg en lapp om en upphittad katt. Det såg ju definitivt inte ut som junior, den här katten såg stor ut. Men fotografens arm var med på bilden och den var ganska stor, men jag trodde det var en vanlig arm så katten såg ju ganska stor ut. Men så ringde jag henne när vi kom hem och hon sa att det var en liten katt omkring 6 månader. Svartvitt, tanig sak. Vid ett dagis i läjet var katten, så jag åkte ju dit självklart.

Hela familjen gav sig iväg på ett kattäventyr, en Kattjakt! Vi cirkulerade runt dagiset, Jag och Melvin tog baksidan, och Jasmine, Felicia, anton och Jocke tog resten. Och så bara jag hörde! "HAN ÄR HÄR, JUNIOR ÄR HÄR!" Fatta hur glad jag blev, men samtidigt skulle jag blivit så besviken om det inte var han. Men så såg jag katten! Och det var min katt.  
Ändå från funcity till läjet, vid en typ 5 km lång galen väg, över en galen väg med mycket trafik. Och så blivit jagade av dagisbarn i flera dagar, utan mat.. Och så hade han tydligen suttit och väntat vid en lekstuga på trappen, som om han visste att jag skulle hämta honom!

Han är tillbaka, vrålhungrig, som en räv! ;) nej. jag ber om ursäkt till räven för alla onda tankar jag tänkt. Förlåt! hoppas tomten kommer i vilket fall.. JAG ÄR SÅ GLAD! han lever, han är hemma, en kattunge mer som en puma, han är min! <3


Missing!




På bilden ser ni mina katter, Junior och Sara,
som befann sig i Pixsjö, Dikesgård (ute på landet),
runt 15:14 -tiden igår den 8 December.
Om ni har sett dessa två på bilden,
så skulle jag bli euforiskt glad om ni ringde och
berätta varje minsta liten detalj som ni vet. puss

PS igen, det verkar kanske som att jag inte är en kattvän, eftersom att 4 stycken har sprungit iväg från mig.
Men detta är dock inte sant, det är rävhärjan som härjar! Jag älskar mina katter.


Nummer:  076-1844005


Kittens are missing!

Förresten! Har en efterlysning, kanske ni kan hjälpa mig!
Undrar ifall någon har sett mina små katter, svart och vita Junior och svarta Sara med en vit fläck på högertassen.
Skulle gärna vilja ha tillbaka dessa om det är någon sniken grannKANT(en kant=katt tant) som behöll dem temporärt.
 Jag är bara en liten oskuldsfull flicka, haha förresten mina klasskompisar tycker jag att ser ut som en ideal liten eskimå, en dansk kines. haha!
 Men åter till ämnet, mina små kattungar är ute i detta kalla vintervärder. Borta sen igår. Börjar bli riktigt orolig över att de har.. jag kan knappt skriva det. Men uppätna av den lilla fittRÄV eller varg, jag vet inte vilket. Men den här lilla oranga jäveln har snart ätit upp isåfall 4 av mina katter! Förstår ni hur jag känner. Först Pika, sen Melvins Filippa och nu kanske Junior och Sara.
 Hjälp mig finna mina katter innan de blir rävmat! Ps, detta är inte ens ett skämt.

Lusselelle, 15 nätter före jul

Kom nyss hem från lillasysterns luciatåg. Herregud, ville därifrån så fort jag kom dit. Förövrigt då besökte jag min gamla ankarskola för första gången på typ ett halvår. Den är fortfarande rätt söt och sunken samtidigt. Men en 30-tal ungar som är lucior, pepparkaksgubbar, bagare och möss. Bara undrar hur kommer möss in i julbilden? Menar dom den där råttsången och musfällan tro, och ville gestalta den lite? möjligtvis. Men ungarna var ganska söta, det lät verkligen förjävligt, alla dessa ungar sjöng typ i olika versioner, högt, ljust, en var vid slutet av sången, den andra hade just börjat. Antar att det är charmen med det hela.

Annars började dagen ganska bra, såg Therese på Bussen(!) för en gångs skull, har typ inte hunnit med bussen på flera veckor typ. Vi hade en del att reda ut. Busen var på bra humör, bra humör smittar. Så jag trodde att det skulle bli en bra dag, men ojoj, kemiprovet.. Gick inte lika bra. Jag var usel, fy skam fejknaturare. Men min mentor Christer pushade på mig och det blev en bra dag tillslut. Till och med matten funkade senare, måste dock komma ikapp typ 10 sidor för att man är sjuk EN DAG?!

Nu ska jag iallafall käka lite, plugga matte,. skriva önskelista(?) och kolla på sista desperate housewives för säsongen. Hey ho, let's go.

15 dagar till julen.
18 dagar till FANNY<3
31 dagar till Londonbaby!


Hemma idag

Måndag, helgen är slut, skolan börjar. Varför är jag hemma idag då? Jag vet inte varför, men jag kunde inte gå till skolan idag. Jag gick upp skolan 6, åt frukost, började må lite illa, men verkligen inte så mycket att jag skulle stannat hemma. Tydligen gjorde jag det ändå. Skolan känns inte bra för tillfället. Jag har alltid vart säker i skolan, fått mina iallafall minst vgbetyg i alla ämnen. Nu klarar jag knappt någonting alls. Har bestämt tid för att byta linje iallafall, men så sa hon i fredags min syv, att jag kanske var tvungen att gå 1:an igen. Vet inte ens hur jag ska reagera på det. Ett till jävla år.. Det går inte.
 Fick iallafall dåligt samvete över skolan, så jag fick ju plugga som en liten blå hela förmiddagen. Kul att man ska behöva tänka på skolan  23/7. Nu bakar jag iallafall lussekatter, eller lussebollar typ. Får aldrig till knorrarna så det blir bara en stor klump. OooOPS! Mina bullar! vänta.. blev nu brända också. Idag får jag inte till något. skulle behöva en kram nu.



Boys will be boys

Ja, alla dessa olika varianter. Hur ska man veta vilken typ man vill ha? Jag hittar tydligen bara sluskar, eller geekks, självupptagna, dumma i huvudet, svartsjuka eller en mix av alla dessa. Jag är inte så bra på att hitta rätt. Jag brukade ha tur, iallafall på liseberg, vann alltid grejer där, de stora grejerna också. Men det ser ut som att även turen också har försvunnit. Det närmaste jag kommer tur om dagarna är att jag ska hinna med bussen varje dag (krävs faktist en hel del tur ändå) och att inte min monsterhund bamse ska ha ätit upp min skor. Yey, lucky me. 

 Hursomhelst så pojkar, jag tror nog inte riktigt att det finns någon bra för mig. Det är inte det att jag är kräsen, fast jo det också, men när det väl händer något så blir de alltid så annorlunda, typ gör till sig och det ger verkligen avskykänslor, speciellt om de försöker massa som de inte kan och så blir det fel och inte alls kul eller nått. Nä, sånt gillar vi inte.
 Just nu känner jag mig lite av en geek, men jag bara ser alla som har sina män och pojkar hela tiden, 24/7! Jag tänker mig borde man ha en som är helt tvärtemot en själv, eller en som är typ likadan. (Nu snackar jag om själva sättet.) För om jag är askorkad och han är värsta snilleponken så kommer vi ju inte ens kunna snacka med varann utan att börja varje mening med "Ha?" eller om man är aslika så behöver man tillslut inte ens prata eller göra något för att båda ändå tänker likadant. Det är ju sant att man blir som man umgås, så egentligen borde inte ett enda förhållande funka? Fast det beror ju ioförsig hur lång tid den här lille processen tar. Kul om det vore så, för isåfall finns det ingen jävla eva och adam - citerar jag, hatspridaren.
 Varför slutar alltid mina inlägg med att jag är pessimistisk, när jag började detta kände jag mig bara ful, optimistisk och fundersam, men nu hey välkommen jävla pessekärring. Haha, fyfan vad patetisk jag är.


Ska gå och bättra på hjärnan nu innan jag kryper till kojs.Godnatt gott folk!

saturday, sundag.

Jag skulle behöva lite hjälp idag, eller en ny hjärna. Bättre utrustad mot kemiska formler och stökiometriska beräkningar. Mitt liv hänger på ett kemiprov nu på tisdag. Antingen slutar jag som en av varbergs alla A-lagare som sitter och super skallen i bitar eller så blir jag rena uppfinnaren. Allt hänger på detta provet. Varför sitter jag då här, jag har ingen aning.
Kom nyss hem från miss nilsson, där man som vanligt blir helt uppgödd. Det var FF, haha dvs fetfest. Den lilla bruden har alltid en massa ton sötma att bjuda på. Vi tittade även på Mamma Mia och sjöng med till alla de där verkligen töntiga, men glada abba klassikerna.. Pinsamt ja, men ändå lite lyckokänsla. Vi hann även se Britney dokumentären, stackars arma flicka. "Jag är precis som ni" eh, nej det är du inte. Du är inte som vi vanliga dödliga.
 Nu ska jag iallafall käka och får väl börja plugga förmodligen om jag inte vill dö en lång plågsam död..

PUSSHEJ

Påväg

Hej hej. Nyss varit på någon lite innebandy turnering och ska strax kila till alice. Eller kila och kila, borde vart där nu. Egentligen skulle moi också varit med på innebandyn, men jag har visst inte fått den turen med "vänner som ställer upp i vått och torrt" ;D så alla mina "vänner" svek mig..  Fast även jag känner mig lite svinig, det var typ meningen att man skulle betala för att komma in och titta sådär och alla pengar skulle gå till typ fattiga barn osv.. Jag och Elin betalade inget. köpte inget, sponsrade inget. Dom måste ha tänkt fyfan för snåla små fittor om oss..
 Men men nu ska jag bege mig mot landsbygden och Alice. Det lär bli kul, det är ju som sagt Alice vi pratar om ;)

Ha det bra, pyss :)

RSS 2.0