Scotty doesn't know



Idag får mina luckypills vara en massa youtube klipp (eurotrip) och kaffe, <3
bland en dag fylld av matteplugg som ska börja precis nu.. adjöss.

Sång i Götets större delar

Äntligen en utvilad lördagmorgon, morgonstund har guld i mun. eller morgonstund har knäcke i mun. I vilket fall känner jag att detta kommer att bli en bra dag, vaknade upp med Junior idag, min lille söte black n' white. Och igår var jag verkligen utslagen, somnade i soffan, kom hem helt speedad och förklarade hela min vecka för jocke i förkortningar blandat med eng/spanska och somnade tillslut mitt i meningen.
 Men igår då.. dumdumdumduum, såg jag jennifer, håkan på liseberg. Med lite spontaniteter åkte jag och Elin iväg i sista sekund mot Gbg. Det är något jag inte trodde om mig själv, med tanke på för något år sen var han det värsta jag kunde tänka på ungefär. Men det var i vilket fall kul, bra blablabla och ni vet allt sånt man brukar säga när man är nöjd. Träffade också massa 'känningar' några från ett vad ska man säga "naturvetenskaps geekcamp" typ i vintras även Mathilda och Rebecca, och massa andra varbergare. 

 Idag ser dagen kanske inte sådär jätte fartfylld ut än så länge. Ska passa på att åka in en snabbis till stan, leta efter ett par skor (anteckna gärna detta), hem till mamma för att reda ut ett och annat, och sedan börja plugga, ja på en lördag.
Det gäller att offra det bästa man har i veckan, nu när man är en naturjävel. Vilket jag kanske inte förblir så länge till. Vad gör man på en mattelinje om man suger på matte, det är ungefär vad som irrar runt i mitt huvud vareviga dag. Inte nog med att jag är en stressad person i vanliga fall, nej nu ska man ha ångest var 30:e sekund också. Det är inte som med er pojkar som tänker på sex var 53:e sekund. Seriöst gör ni det? Jag bara undrar är det då ni som tror att ni är lite sämre på det hållet, så att ni känner lite ångest eller liknande. Jag jämför bara med mig själv, för jag tänker ungefär lika ofta som ni fast med sånna grejer som jag ä nervös över.
 Men vad jag egentligen ville få sagt där var att jag funderar starkt på att byta linje, till något mer normalt.. seriöst jag tycker inte att det är normalt att kunna bryta ut x och y och kunna räkna ut substansmängde för Fe2SO4. Det är inte sånt jag är van vid. nejnej.

Men nu är det tid för att börja göra sig iordning och pysa. Chiao  

bilder



I julas när vi hade GHtjej-kväll. Hittar sjukt mycket bilder som therese har gömt undan :D



Therese the whole und me the halfling.

Ännu en natt a la casa de Teresá.

Och här sitter jag nu i min ensamhet och väntar på att något så kallat trötthet ska komma över mig, men ack. Egentligen borde jag sitta och sluka i mig matten, men det finns väl annat som lockar just nu kanske. Kommer nog aldrig bli den dära typiska naturare hur mycket jag än strävar och jag som skulle satsa på höga mål i livet. Jag kan vara glad ifall jag hamnar i Willys städpatrull resten av mitt liv, för just nu känns det som att natur var lite av ett sned misstag. Det enda positiva är väl att klassen inte är sådär typisk naturig av sig heller, utan rätt rolig ibland, lite galen till och med.

Men nu ligger Therese och snosar och fortsätter att snorar, men jag vet att hon inte riktigt kan komma till sömns försen jag är där brevid henne. !Fijate! haha, att jag och hon dära bruden har umgås helt seriöst 24/7 i snart två veckor. "Vem kommer att överleva till nästa vecka" är veckans kuggfråga. Förmodligen börjar de äkta catfighterna här snart, men än så länge har det vart riktigt nice. Äggfrulle varje morgon, en stor säng, dock delad med henne grr, personlig assistent till matten, eller ja allt egentligen och så har vi blivit lite sådär "jenni och gabbi feeling" över oss. De vill säga; avsluta varandra meningar, tänkar samma udda tankar och börjar prata om dem exakt samtidigt, vet exakt när den andra ska attackera, så att vi anfaller varandra samtidigt, ja helt enkelt Helan och Halvan.
Dock så är hon inte så bra att jag behöver skriva ett helt inlägg bara om henne, för då blir hon så präktigt och överlägsen, så det tar väl slut här antar jag.
 Börjar sakna Gabbi nu lite när jag läser igenom detta också. Min bästa pal, vänner sedan barnsben vid trädgårdslandet. Det är över 13 år nu! Men jag har inte träffat den bruttan på flera veckor känns det som. Behöver lite gabbidrog för tillfället, men får nöja mig med den långe saken i sängen så länge ;)

Good night, sleep tight!

söndag

Mitt officiella första blogginlägg. Det trodde jag inte om mig själv, att jag skulle starta en blogg. Ska bli exakt som blondinbella, hon som verkar vara en så söt, smart och framgångsrik tjej. En tjej på 17 snart 70, fylld med botox och intressen pradaväskor och att ta på sig döda djur, lite sött kan man ju tycka.

 Idag är det en äkta höstdag eller kanske äkta sommardag i sverige, det är vilket som. Iallafall är det grått och vått. Än så länge har det inte vart mer än att slö tittat på tv, pratat lite med mina bundsförvanter i livet vilka är therese och fanny just nu och det ständiga försöket med att börja plugga med än så länge har det inte riktigt lyckats. Även min lilla mor kom förbi snabbt imorse och det var kul att se hennes lilla taniga och niggahfärgade gestalt. Chocolate woman lämnade lite smått och gott, bland annat en fin röd/guldig addidas <3 En hel vecka utan henne var = en vecka av självständighet till max, fast själv kan jag inte påstå att jag har varit. Hela och Halvan har vart som ihopklistrade med Karlsson´s hela veckan. Fick till och med en jätte söt lapp där det stod "tack slaskis" bland annat,  på lördag morgonen, sånt förgyller dagen :)

En klassfest hann man också med 08NVb i fredags @ mi casa, kulkul. Men nu får man väl dra sig och ringa therese. Vet inte riktigt vad jag ska göra utan henne, är ju van vid att ha en lång sak bakom mig som snorar och har sig. Så det är nog dags att åka till henne och få lite pluggande gjort. Är man en jävla naturare så är man. 

xoxo jennifer

RSS 2.0