In a rush

Hinner inte skriva. Ska åka till mor och ha lite ensam hemma för mig själv. Men hon försöker mana på mig att skynda mig, fastän hon springer och håller på med ungarna och planerar med jocke. Det tar tid. Iallafall Dagen = att jag har blivit permanent pinsamt klantig. Gillas inte. Nu ska jag hem; laga mat till bara mig själv, kolla på tv helt själv, plugga helt själv, fula mig själv på kvällen, sova i tystnad själv.. Ibland är ensamhet ändå ganska skönt! Nu kilar jag iväg till min ensamhet, och ska börja på 3:e Meyer boken. Eclipse! pussadíos!

Här kommer jag med viktig fakta;

HAHAHHAHA. vänta vänta, jag är inte färdig för dagen! Har yttligare ett litet tillägg! Googlade nyss upp det, just för att jag fick en fossil av en pik i hjärnbalken som etsats sig fast.

De flesta som vet hur jag ser ut, är. Vad är jag? då tänker nog för det mesta folk på orden; ytterst kort, mini, krympt, eller the final word; ordet 'dvärg'. Då tänkte jag en gång för alla klargöra detta faktum som ni tros er veta. Så här säger wikipedia:
"och ordet "dvärg" förknippas i vissa fall med fördomsfullhet. Gränsen för att en individ skall kallas dvärg är 150 cm för en människa."

Hahaha och då ska ni veta! Jag ligger över denna gränsen! Det kan vara med ytterst få marginaler, men det är så fan över! Vi behöver inte specifiera oss hur många cm det är, bara klargöra att jag ligger över gränsen! Så alla ni längdrassar där ute, sluta vara så 'fördomsfulla'. Sprid lite kärlek.. Ta med en tumstock nästa gång och mät innan ni kommer och säger något om nån dvärg här!         peace out

Dwarfs <3

She's like a.. supertrouper friend

Fannyfannyfanny 
Här har ni henne, Fanny. Saknar henne rätt rejält, hennes synliga stökiga kök också för den delen .

Har alldeles nyligen haft ett mycket trevligt samtal med den här ungmön. Min förtids 30-årskrisiga vän. Att man kan bo så långt bort från varann med ändå ha kontakt och en riktigt jävla bra kontakt också. Vi har så fruktansvärt kul ibland verkligen. Har samma humor åt samma korkade saker. Jag har inte hittat någon enklare homie att umgås med. För med henne kan man verkligen bara umgås med.  Önskar bara att vi kunde vart lite mer närgågna än en telefon. Dock inte i ett sapfiskt sätt ;) ah, antiken kommer in här också. Okej ni fattar inte.

Nu ville jag egenltligen läsa ut de sista sidorna ur min new moon, men den precis som mina andra dussin grejer blev borttappade idag. Mobilen framförallt, tack till Markus Pettersson(?) i 06NVB som hittade den och lämnade den i expeditionen! Varma hälsningar. Haha. Vänta. Jag skulle ju duscha idag egentligen.. Fan. Att sova med blött hår, inte okej! åh. dagens problem utrota blött hår. Adios mis amores, hasta mañana. No preocupes, pero hay estoy siempre aqui! hahah försök inte ens jennifer bovin. Adjö mina vänner.

44:e sådan.

Måste kommentera den svarte mannen. Var det någon idag som började med ett fjollgrovt skämt om han. "Vita huset är inte vitt längre" "Va, vadå vad menar du?" "Nä, det har blivit en svart barack" Ehe.

Eller den kanske inte ens var så. Haha jag har inte koll. Men nu tycker jag att vi skippar halvrasseskämten! Se på den mannen, vår nye president tänkte jag säga. Men det är det ju inte. Dock önskar jag nästan det! Han är ju snart 50 bast och ändå riktigt fräsch. Den killen kommer att brilljera stort känner jag! Han verkar så god, ödmjuk, ödmjuk är ordet! Så just as we speak så hör jag hans röst på radion! Adjö UschBush. In med nya tag!


obama for your mama <3

Cheap monday.


För det första, är det ens måndag idag? Det har vart den sjukaste dagen på länge. Vi har börjat med nytt schema som gör måndagen till den officiellaste hemskaste dagen på hela veckan, och om det hade funnits mer dagar än 7 hade den fortfarande vart mest hemsk. Vi ska börja med fysik denna veckan, fysik! Ämnet från helvetet. Inte nog med detta så fick jag besked om min "samhälls flyttning" Den sker inte! Min syv åh nej. Jag kan inte ens kommentera henne. Hon visste att jag hade problem men ack. Hon gav platsen till en annan tjej, i fredags. Om jag inte hade missat min syvtid hade platsen vart min. Men jag och min hjärna i ett nötskal kom försent. Så nu är mitt val, detta tar i och säga asså, men att gå om 1:an! Gud. 1:an med små dumma korkade 93:or. Få håltimmar så det fräser om det och läsa historia och naturkunskap på 1 år, endast! Vad är detta!? Vilket jävla system. Jag har en dålig dag. Och vet inte vad som ska hända..


schema

Not even a slice of a sunday, bloody sunday.

Söndagen åter i all sin glans. Hatar egentligen dessa söndagar, men idag har det varit något extra. Imorse tog jag mig i kragen och gick ut och en lång morgonpromenix, sedan städade jag och fejade runt här hemma, bakade fika till ett par sockerhungriga rovdjursyskon och har gjort en del läxor, plugg/ jag har jobbat matte hemma idag! Mycket matte! Blev rätt stolt över mig själv. Så vad härnäst. Jag tror det är dags för en belöning, ska gå och drömma mig bort i New moon. Jag har sannerligen blivit en tönt, fan, geek- kalla det vad ni vill, men det blir ett beroende. Och det är mig ett sant nöje att ha ett sådant beroende. Puss måste drömma vidare nu med boken.

<3



 


Tv catfight

hahah, jag har nyss läst om blondinbellas snyftande i let's dance igår. och jag kan inte annat än skratta. Jag missade hela dramat dock eller fick man ens se det? Iallafall så stog det i GT idag, förstasidan Blondinbabebella i stora krokodiltårar. Allas vår förebild har blivit trackad av katrin Zynåntingsdfhskf och Carolina Gynning. Det stod något om bella en 'Miss piggy'. Här är till för mig att vara partisk som fan och jag säger bara efter detta växer avskyn för BB ännu mer. Hon säger att hon tycker det är hemskt hur två förebilder som de, hela tiden ger råd om bantning och att allt i deras blogg handlar om just att gå ner i vikt. Då de gånger jag sett lilla bellas blogg, kan jag ju påstå att jag ser en viss likhet. Tränar varje dag, äter sina sunda dieteter. Tappar kilo efter kilo. Visst detta kanske inte kallas bantning eller? Bara sund hälsa enligt Blondinen.

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1434728/bloggarnas-viktbrak

Då kan man ju ta sig en titt på hennes blogg och se hur hon såg ut för ett år sen, jämfört med nu. Jag skulle gissa på ett tiopar kg kanske. Men detta kanske bara ploppade av helt naturligt. Babyhullet. Asså jag tycker inte att det är något fel med att vilja bli smalare. Men att sedan som en jävla liten förtidskärring, miniatyr fakecarola praise the lord, som henne att anklaga andra kända människor för att uppmuntra folk till att bli smalare, men absolut inte hon själv. Att påstås att hon inte alls gör det.Det är bara absurt och jävligt fake. Läs själva, det är ganska roande.

Det positiva är ju iallafall att ålder ser ändå den samma ut. 35+. You go girl!




usch, att jag ens gjorde det. Tillägnade ett inlägg om henne. ska gå och piska på mig själv nu.

London pics

Glömde berätta en rolig grej. Vi väntade hela natten på flygplatsen för vårt flyg gick kl. 7 på morgonen. Så först fuckar vi runt på flygplatsen. Lite övertrötta så att säga och kör runt med vagnarna och allt bagage. Sjunger, "skedar med främlingar" haha. Mitt i allt detta kommer två herr konstaplar med k-pist och uniform. Kommer med sina stora vapen. Vi tittar ju lite intresserat, och då tror de att vi spanar in dem. Vi sitter och fikar mitt emot dem och de börjar titta åt vårt håll en hel del. Sedan går vi och lägger oss och ska ta en lur. Plötsligt patrullerar poliserna runt och kommer fram och börjar snacka och bjuder ut oss på drinkar nästa gång vi är i England. Tänk dig två biffiga 30-åriga poliser! En snaggad biff och en mr fancybrunkräm. De patrullerar vidare efter en liten diss. Vi är påväg att sova. Då de kommer igen. Ena polisen böjer sig ned med k-pisten, räcker fram sin hand, viskar och ger två lappar med deras nummer och namn..
Hahah om de här poliserna bara visste att de stötte på två 16 och 17-åringar.


Londons flygplats

hahaha
haha- nyss kommit fram.

Telefonkiosk fin, luktade som ett as.

Big ben
Big Ben

Vi hann med det flesta av london faktist.

Camden market


Picadilly circus <3

I någon skabbig tunnelbana.



Tack till Therese för hennes bilder. Min kamera blev stulen med alla mina fina bilder.
Så det blev mest bilder på mig på hennes kamera och tvärtom. Men man tager vad man haver.

Så london då:

Alltså kan bara säga att London var över förväntan. Vilken stad. Allt så himla "gammalt" men ändå fräscht. Det började ju i onsdags, vi kom typ fram mitt i natten. Det första vi fick syn på var en röd sån där engelsk telefonkiosk och båda blev ganska mycket till sig. Bakom den stod en lastbil fullt med hängande slaktade grisar. The first impression of london ;)

Vi kom iallafall fram till vårt hostel, ganska mysigt om man gillar trappor och trappor, och överfyllda mattgolv, indiska gissar jag på. För vår receptionist var intill en kopia av Simpsons Apu, "thank you, come again". I vilket fall, staplar jag och T. in vårt rum och får syn påvåningsängarna. Och det  luktar.. Klart som bara den att vi inte kan hålla käft utan får små hysteriska skrattanfall och bryter ut i korridoren. "Jamie" rumskompisen hamnar vi lite på kant med första dagen.

Andra dagen så var ivrigheten på topp, så vi sprang från de alla olika turistattraktionerna. Big Ben, London eye och åkte sjukt mycket underground. Shopping med stort S på Oxford St. Hela längan. 2 km av packade affärer, lite av heaven, + massa rea. På kvällen var det att försöka hitta lite kvällsnöje. Våra rumskamrater från France, sa att Piccadilly var partygatan så dit begav vi oss. Vi kom dock inte in på någon klubb eller så. Men vi fick en massa homies där nere försökte få in oss.
 Fredagen var också shopping, Primark säger jag bara. Köpte en del där inne, det var ju så galet billigt där. Skor för 10pund Förstår ni?!  Senare på kvällen var vi på bio, såg Twiligt, igen. Nästan helt ensamma därinne! "LIVING THE DREAM" sprang jag och T inne i bion och skrek, "WOOOHOO", Åt B&J och Maltesers. Så jävla härligt!

Sista dagen i London gick vi till Starbucks som vanligt, shoppade det sista. Var på Camden Market, skulle tatuera oss, eller mig? Var tvungna med powernap mitt på dagen. Åt indiskt currycurry och begav oss till Piccadilly street igen. Där vi träffade en kille som vi hade träffat kvällen innan och fått hans nummer, vi ringde han men det var fel nummer. Jag kände mig lurad. Men plötsligt när vi är på Picadilly så står han där igen. Så vi umgås med han ett tag. Trevlig pojk! Fast T var stissig och trodde att vi skulle missa flyget hem. Dock måste jag berätta den här snubben ganska lik en kille i min klass. Sa jag att han kunde svenska förresten? Iallafall blev han lite väl brittiskvänlig och gav en helt spontan londonkyss. Helt "taken aback" och röd om kinderna sprang jag och T till the underground och mot flygplatsen hemmåt.

ja, det var ju ganska detaljerat om jag får säga det själv. Har bara saknat knastrandet av att få skriva lite på datan, så sorry. Men här fick ni iallafall, min och Therese Londontripp :)

Härligt!

Hemma igen. Hos Jocke. En hel vecka har gått sedan Great Britain, så nu är det dags för kvalitetstid med datan, det känns skönt!  Ska berätta senare om mina äventyr i London med Therese. Men inte riktigt än. Måste ge magen lite föda först.

London baby

Idag gäller det! Har gått upp tidigare än tidigast för att fixa allt. Okej, halv nio. Men bra för en som var vaken mellan halv 3 och tio igår. haha, fattade inte vad som var med mig. Resenojja kanske? Nej skulle inte tro det! Är så sjukt jävla sugen och peppad nu! Allt börjar lösa sig också.

Igår hade jag en lite fight med min mor, hon menade på att jag skulle få 1000 kronor av henne. Som en försenad julklapp och till resan. "EEH" var det enda som kom upp i min hjärna. Men med lite av mina ledsamma rådjursögon och en natt, så knäckte jag tydligen henne.. Det var så att jag fick dåligt samvete, hon hade vart hemma och tvättat alla mina kläder, strykit dem, hämtat upp 3000:- mitt i natten och efter allt detta kunde hon ändå inte sova. Min lilla mor. Igår var jag så förbannad på henne, men nu smälte mitt hjärta lite, för mitt hjärtegull<3 (det var inte för pengarnas skull okej, jag är ingen golddigger fucktards)


Måste iväg nu och packa och hitta allt. Puss mina små söta. Ses på söndag igen. Och förresten ha så kul i skolan imorgon ;) pusshej.




Here we go! Therese och jag, all by our selves in the big london!

Naturfenomen eller bara seg utveckling.

Nu, idag? Vad är det för datum idag? Jo, 6 januari. Också första vinterdagen. Idag kommer snön. Jag bara kände en massa blöt sagge när jag gick ut, inte sagge, men något ungefär lika avskyvärt. Snön, nu. Det är lite sent ute, moder jord. Vi ville ha det är låt se, minst 13 dagar sen. Trettondagsafton idag då eller?

Jag som älskar snö. Hatar egentligen kyla, men när det snöar brukar det oftast vara lagom kallt. Det känns inte kul längre. Denna dagen har inte känts så kul förhuvudtaget. Började att vakna vid halv 3, kul hela dagen vara över. Kunde lika väl gått och lagt mig igen. Ångrar nästan att jag inte gjorde det.

Denna 6 januari 09 kunde lika väl inte funnits. Iallafall för min del. Men sen å andra sidan finns det väl lite annat folk, organismer än jag som kanske har haft en riktigt bra dag. Så vad är jag för en person som bara önskar bort denna dagen, en jävligt egotrippad en. Möjligtvis. Men jag bara hatar att vårt fuckade klimat håller på såhär. Eller kan jag säga klimat i den meningen utan att det blir fel. För klimat är ju "väderförhållanden under en lång tid" är det sant Nk-jörgen? (haha, som om han skulle hittat hit) Fast också har vi haft fuckat väder rätt länge nu. Är det 5 jular nu i rad utan snö. Och som eftereffekt, en sen jävla slaskig vintervår.

Sa ju det, skulle inte gått upp imorse. Men gjort är gjort. Nu skrev jag av mig och ska nog gå och kolla på tv eller något annat bortslösande av livet och hjärnaktiviteten. Kanske lite tårta för att pigga upp en sen vintergrinch.


Dagen innan dagen D

Så jag kan knappt sova för att jag har så mycket att göra. Vi börjar ju skolan alldeles strax. Har typ två- tre prov direkt när vi börjar, ska fixa med bytet för att bli en Judas 2. (förädaren) och byta till samhäll. Åker till London imorgon, onsdag alltså. Så för att cleara upp min skalle får det här bli min officiella lista;

* Skaffa fram pass, resväska, packa etc.
* plugga asset av mig. Både data och naturkunskap.
* Växla pengar. måste ha alla dessa pundhuvven.
* Skriva CV, har hört att det är säsong för det just nu.
* Hitta mina p-piller.


och det var nog allt. hoppas man kan få lite skönhetsömn nu då, egentligen behöver jag nog mer än så för tillfället. Men vad kan man göra. Good night.

war of msn

Hahaha, herrejösses så kul man kan ha på msn med ett par funtade vänner och annat pack. Jag och Fanny inledde ett blodigt krig. Nästan lite Ismail och random David krig. Fast detta var mer på riktigt! Det sprutade rött över hela skärmen. Men det var många civila som också tog skada och jag står här med en höjd hand och ber så mycket om ursäkt för mitt vårdslösa beteende. Men för att vara ärlig, så fyfan vad kul det var!

Jag vet inte ens vad det handlade om, bara att det var en strid och att en Fred och en Bert fick vara offrena. Jag tror det hela slutade oavgjort men det är inte lätt att veta. I slutändan stod vi båda och viftade på den vita flagga, som dock var nästan brun och ynka tygbitar kvar. Men det viftades upp i den vackra blå skyn och vi fick ett kärt slut. peace at least.

Man bara måste älska lyckliga slut. vill bara säga att inga människor och katter blev skadade under detta kriget. Vi är emot sånt. Möjligtvis lite påfrestningar för psyket, men inget som inte försvinner med tiden. Sov gott mina underbara undersåtar!

tips and trix

Vill bara att ni ska få ta del av något lika underbart som jag.
Tänker på en kille som var med i senaste parlamentet.
Läste hans blogg och speciellt delen den 15 december, gör ni också detta!
Det är mer en tvång uppmaning, än ett tips:

http://soranismail.bloggagratis.se/ - Definitivt dagens blogg och lyckorus.

Även Dagens godinglåt:
Muse - Supermassive Black Hole




verkligen en godbit.

Edward (jagärentöntjavisst) Cullen



Robert Pattinson aka. Edward.
Bella och Edward

EDward

Jag har också fallit. Fallit så hårt. Den här killen är en äkta man, en karlakarl.
Jag vet att alla faller, men det är inte så konstigt. Se filmen för sjutton då förstår ni.
Det är galet vad man förälskar sig i filmen, han, allt.

Happy b-day

Idag är ingen vanligt dag, för idag är det Jocke 44 och Therese 17-års dag. Hurra, hurra, hurra osv.
Jocke är min 'pappa' och Therese är min så kallade 'vän' :) hoppas ni har en riktigt bra dag. Nu är det min tur att ta tag i att baka den bästa och smaskigaste tårtan idag. 
Adios mi amores. psst. för er som vet vem min fiskarpappa jocke är; han fick ett presentkort på klippning! Äntligen, en gång för alla, så det var även paketet för mig idag, haha.

tvåtusennio

Som alla år säger man att detta ska bli det bästa, kanske det vill bli, kanske inte. 2008 var inte heller ett sådant dåligt år.


två tusen nio:s bästa händelser då:

*. Thailand med Fanny och familjen.
 
Flera veckor med en galen familj på backpacker resa
runt i Thailandet. Varmt och bad som satan, party och shopping.<3
*.  Sluta 9:an? och börja gymnasiet.
Slippa allt som heter gammalt och samma.
Samma Gamla lärare, samma gamla klass, skola.Vareviga dag i 10 år typ.
*. Klyschigt, men lite sant. Funnit mer av mig själv. punkt slut.


top 3 sämsta med år 2008:

*. Blev kidnappade i Thailand.
Av haschande thaipojkar som slängde in oss i en bil.
Lyckades fly genom spark i skrev och showa brösten. 
*. Börja gymnasiet!
Haha. känner dubbelmoralen här.
Men insåg att naturvalet inte var det bästa.
*. Inte gjort allt jag har velat.
Skulle ha rest mer, bangat mindre,
umgått med fler. Tid är liv, liv är tid. 

och sist men inte minst, top3 önskningar för detta året; 2009. 

*. Resaresaresa! Kanske blir det en crazy sommartripp till utlandet.
En spontanresa. En planerad resa. En familjeresa.
*. Bli rik?! okej, inte rik. Men för en gångs skull ha lite extra cash i fickan.
*. Fler vänner, fler kärlekar, mer kul!

Varför? vad, hur?

Hur kommer det sig att för att denna veckan har varit asbra? Denna dagen spenderade jag med att säga adjö till en av mina bästa vänner, efter en hel lyckad vecka tilsammans och en annan god vän kom för att hämta upp mig från adjö:et på stationen. Dagen började ändå så bra. Allt var på topp, kul, hurtigt, men nu slutade i en ful, pinsam och skabbig stund på Mcdonald's. En lördagkväll, utan att ens äta. Utan för att mer hänga? Jag förstod inte riktigt hur det hände.

Så nu sitter jag ensam hemma. Har inte varit ensam på flera dagar. Känns lite ensamt och ledsamt, men jag klarar mig. Får vara lite kattmamma nu och ge föda åt min små kattbarn. puss igen.    ♥

Where have you been?

Kul att ni är så måna om mig och skriver så mycket kommentarer ;) sånt gillar vi.. om det nu hade skett. Å andra sidan har jag inte orkat vara aktiv här nu efter jul och allt.

Iallafall har jag haft ett riktigt bra lov än så länge. Det är ju inte riktigt slut än. Men det känns lite så. Skolan börjar om ynka dagar, fast dock inte jag, åker ju först till London och har ledigt i två extra dagar. Men vad har jag hållt hus då?
 Jo, Fanny kom ju ner ett tag, hon åkte idag och var typ här i en vecka. Så jag har mest hängt med henne. (Hade väl inte så mycket annat val) Nä ;) vi har haft askul. Eller har vi? Klart vi har<3

 Någon dag var vi bara hemma kollade film, tjockade oss, en annan dag var det guitarhero kväll, umgicks med folk, eller singstar, mest ABBA. Sen var vi i stan eller göteborg och shoppade loss, blev lite kaotiskt, men som gräddet på moset den dagen såg jag.. Twilight! Allt jag kan säga eller jag har egentligen så mycket att säga om den, men ni orkar inte läsa det. Så se den och förälska er i den som jag gjorde! Underbar på riktigt. Ska vara geeken som läser alla böckerna, på alla olika språk och allting.. Så bra är den, och så snygg är han verkligen också. 
 

Ha det bra ni sockersöta. pusspuss 

Gone baby, gone.

Jag vet att jag är borta! Jag bara inte hinner med en data mitt i lovet, men just nu är jag hos Alice. Vi är ute på äventyr!Hon är galen, jag blir galen, vi är galna. Hur ska denna dagen sluta? :)


RSS 2.0