Free falling



free falling - (tom petty)

Saturday fever

Lördag, lördag. Just nu pratar jag med Fannybunny. Har inte talat med henne på länge, för någotn inte orkar lyfta lasset till telefonen. Okej, jag brukar vara den personen. Idag har jag inte gjort någon nytta, kunde likaväl bytt ut mitt liv idag till en lysmasks. Ioförsig hade dom lyst upp sin närhet. Det har nog mest definitivt inte jag gjort idag. 

 Har duschat, ätit pepparkakor, lyssnat på free falling, (inte johan. P versionen, men åh vad nöjd, mannen här är riktigt nöjd (8) jag var när han åkte ut igår)  :D och den här damptjejen. Det var nog det hysteriskaste jag sett inom svensk tv. pinsammare kunde det nog itne bli. Försökte sjunka allt djupare in i soffa, att det ska vara så att man själv ska sitta i soffan och skämma röven av sig, när det inte ens var en själv som gjorde det!

Idag tog jag tummen ur röven och bestämde mig för att det ska festas ikväll. Borde kanske göra mig iordning lite innan jag ens börjar göra mig iordning, för idag är jag otroligt, vet inte hur jag ska uttrycka mig, men som om jag vart fast i en apbur där man flår valar och kastar paintball. Alltså bara sjukt skabb är jag idag, men partyhumöret är på topp idag iallafall.



Ha en kul kväll alla ni söta där ute,  PUSS

"Han"

Hey, för det första så fuckar min data totalt med mig. Det går inte att ladda upp några som helst bilder här på bloggen och det suger verkligen.
För det andra så har jag fått slita för min lite rarare variant av hitler; moder Viktoria <3 Hon tvingade mig att gå runt i stan svettig och mjukisbyxig, hade nyss haft idrott. Innan dess var jag tvungen att gå till psyket. (min mor jobbar där ;), träffade på nån skum grabb. Började smått springa, men inte alltför uppenbart, han kanske skulle bli provocerad, genom att jag liksom börja springa när jag ser han, det är som att säga det rätt ut "hey, jag är rädd för dig, du är nog ett psykfall, så jag springer nu" nej..

MEN, påtal hahahah om det. Så häromdagen i skolan, när vi skulle ha datakunskap. Då är det alltid en lång, lite hjulbent(?) kille, med nedböjt huvud, raska steg och grymtar när han går runt i korridoren. Den här kille ser jag alltid när vi ska ha datakunskap, är typ de enda gångerna vi är bland alla samhällarna. Och varje gång dyker 'han' upp. Ibland småler han lite också när han går förbi, detta hinner jag skymta då jag är ganska kort och han lång så jag har de nedre perspektivetet och ser hans ansikte. Men iallafall nu på sistone har jag faktist fått lite kalla kårar av den här snubben, speciellt när jag kommer försent och måste gå i korridoren själv. Detta är en traumatisk upplevelse för mig. Asså jag kan inte riktigt komma till saken, men saken är den att då häromdagen, så berättade jag detta för min goda vän Therese, samtidigt som han gick ganska många metrar bakom oss. Plötsligt vänder sig Therese om och börja gallskrika; mitt hjärta stannar! och jag börjar också att skrika. Hon skriker typ hysterisk: "DEN" SPRINGER! hahah, så vänder jag mig om och ser den här galna hjulbenta kille ta sjumila stamp och springer efter oss. Vi fortsätter att skrika för våra liv och kutar snabbt iväg till vår trygga naturbostad. Det kanske låter som något mesigt, men fan vad rädd jag var.



Nu blir det sängen för min del. Chiao.

wow.

Är helt död idag..

Det var egentligen det enda jag tänkte skriva, men får väl utveckla mig lite mer. Världens längsta dag från typ 8 till 4 och 900 lektioner och nu sitter jag här.. utslagen, utpumpad, vissen, avliden, bortgången, livlös och alla andra synonymer ni kan finna. Nu måste jag tydligen plugga också. Fast helt plötligt känner jag att livet kom tillbaka. Det är ganska lungt nu. Nu känner jag bara för att skratta, shit vilka humörsvängningar.


Fin de semana

Nu var vi här igen, söndag. Kollar just nu på One Tree Hill och sen är det Gossip girl. Höjdpunkterna på hela dagen. <3
Annars har jag pluggat idag, på riktigt för en gångs skull. Helgen har vart lung. Träffade Maria igår (aka Falla) vi strosade runt på staden, fikade och haha. De var några riktigt skumma grabbar som tydligen förföljde oss till cafét och där satt de och allmänt tjuvlyssnade och pikade oss. Typ killar iklädda i rött, 20åldern. Grabbar grabbar. Nej jag måste åter till oth, reste mig bara i reklamens hetta. men nu är det tillbaka igen. hej så länge!

Trodde jag var Earl..

.. så att karman skulle slå tillbaka, eftersom att jag inte fick min efterlängtade bio. Så skulle iallafall min önskan om Palmen ur Idol gå i uppfyllelse. Det var påväg att hända, Palmen hängde löst. Eufori rusade genom kroppen nästan, men så boom- han stannar! - bröstsmärtor, yrsel och illamående fan. Nej, överflödigt krydd så mycket ogillar jag inte honom. Men nog om Johan.

Just nu sitter jag invirrad i en stor yllefilt och bläddrar i en av alla resekataloger, ett bokstavligen reseförslagsberg, som jag hämtade ut på resebyrå idag. I princip drömmer mig härifrån, fastän jag samtidigt längtar till meterhög snö att slänga mig i. Dubbelmoral javisst. Tänker mig 30-40 gradigt exotiskt ställe, typ Indonesien eller gärna Thailand igen. De vita stränderna, turkosa vattnet, säljarna som bokstavligen tvingar en att köpa deras elefantmattor genom att dra pengen ur handen, dragqueens, thaihoror, bögbarer, till och med de skabbiga byrackorna med 3 ben som springer runt och luktar som fuckfaces. Vilka minnen :) Har fått feta resmanin, tänker hela tiden att jag bara vill resa iväg någonstans, var som helst nästan. Vill bara ha något nytt. Ska i oförsig snart till the Great Britain och the London ;) 


Fick nyss ett samtal från en vän, den stackarn, en stark stackare. Hennes vänner typ 'haschar' tillsammans med alla andra på en fest.  Men hon står emot, eller inte ens står emot. Utan det är bara ett klart "nono". Sånt är diamant. (Hah, vill inte vara så ful och säga "åh guldvärt, o det är guld, blabla")
 Folk tycker att alkohol och droger är same shit, visst det är ju lite samma kategorie. Men ärligt, samma sak, jag skulle inte tro det. Ofta om jag tar en alvedon när jag har ont i huvudet eller esctasytablett, båda kanske är 'medicin', men det är klart som fan att jag får skilda konsekvenser/upplevelser- det är fan inte samma sak, pundare..

Fru predikare har talat. Bäst att gå och lägga sig. Känner för seriös julshopping imorgon, javisst redan.
Som sagt det gäller att vara ute i god tid. + att dom har faktist redan satt upp julbelysning. tycker det är mysigt okej. puss♥

Idol

Kollar på idol med la familia, eller pausade lite vid datan nu. Har inte riktigt fått stillat mitt databehov denna veckan. Iallafall Johan Palm.. Och tro inte att jag är den som skriker "Omg Johan <3<3<324<5 sötis" och har en bild på han målad i en palm över min säng och drömmer om han, vaknar med ett leende på mina läppar till hans albinoljusa, gubbtunna hår med liknande ansikte. NEJ. jag gillar inte den här grabben. Tycker de brudarna som ger oss tinnitus genom tvn är irriterade, herregud brudar. Vart tog självrespekten vägen? Fast vem är jag att döma. Jag är bara lite tjurig för att jag skulle vart på bio nu istället för att häcka framför idol. -  Twiglight. Tydligen så går inte den i Varberg. Jag menar årets bio, det är väl helt onödigt ifall den ska gå här och tjäna massa pengar. Okej jag är lite aggig just nu. Hoppas Johan åker ut!
 

Söndag

Dessa söndagar, innebär bara att dränka sig i plugg. Spanskaprov, svenska redovisning och mattematte.
Men man får inte mycket gjort här, det är något med alla varelser som gör att koncentration inte är ett alternativ. Vet inte när mina koncentrationssvårigheter började. Folk tror att jag har ad/hd. Men det stämmer inte. hoppas jag..
 Nu ska jag iallafall åka iväg till min mor och få lite pluggande gjort. Blir nog inte så mycket idag förresten, kom på att det är tv-gudsdagen idag. 5 idag är himmelriket, tror till och med att programmen börjar precis i detta ögonblick. Tv idag är min stora kärlek. <3
Och hörde nyss att det hade snöat i Stockholm idag, kan vi också få ta del av vintern tack.

Ha det bra! Puss /  JB

Fan..

Helvete också. Ibland är det synd att allt inte går vägen, men bara man iallafall har gett det ett försök.
 För då kanske man åker till London efter julen!! :) Beställer nog biljetter i detta ögonblick.

Påtal om julen så är det mindre än 6 veckor kvar och det är dags att börja köpa julklappar till hela feta släkten, dvs familj och vänner, för min släkt är inte riktigt någon höjdare. Backstabbing bitches helklart.
Åh julen, bäästa högtiden på hela året. Inte för alla paket, utan för umgänget med nära och kära. Okej bullshit, mest för paketen, men umgänget är också trevligt. Direkt när alla har fått sina paket i vår familj, springer vi in i våra rum och fixar och donar med paketen. Så mycket med det umgänget. Längtar ändå tills man får höra julsångerna i affärerna igen. Tack vare en f.d medlem i skolkören, kan jag nästan alla julsånger som spelas. Nördigt oja. haha.

Måste fixa en önskelista nu, leta lite grejer på internet. Kanske överraska Therese med ett våldgästsbesök med guitar hero och godis eller kanske lite skönhets 'ta hand om mig själv'- kväll, i bubbelbadet. Kan behövas. Får se, får se för det blir tydligen inget dramatiskt idag heller.          ♥


London baby, here we come!


God morgon, god morgon!

Härlig lördag morgon. Fick sova ut mina 8 timmar och vaknade helt upprymd och stirrig, var tvungen att gå ut en promenad med hundarna till och med. Igår snackade jag med Therese ganska mycket om att vi vekligen borde dra iväg någonstans och vips så dök gamle London upp med billiga flygbiljetter och allt. Så jag ska inta min bästa smörposition och vänta förbryllt på att min lilla mor ska komma hem från jobbet, så jag kan berätta mina planer. Älskar att åka utomlands och se nya saker, tror att det är det bästa man kan göra faktist! Har dock inte vart i mer än Danmark/Tyskland, på Gran Canaria och Thailand. Men sen Thailand där jag verkligen hade 'the time of my life' så jag är otroligt ressugen. Bara inte mamma fuckar min plan så borde det bli av. Gud vilken härlig morgon det är idag! :D

Lugn fredagkväll

Hej hej, alla ni (2 stycken) som läser min blogg ;)
Hoppas ni trogna läsare mår bra för det gör faktist jag idag. Har vart en lång dag, men sjukt kul de sista timmarna i skolan. Måste bara säga att vissa i klassen är så jävla sköna personer verkligen. Sjuk humor! Vi satt och skulle jobba med grekisk mytologi i biblioteket, om krigsgudar, kärleksgudar m. m, hur ska man veta vilka som har ihop det med varandra. Alla där kör ju på incest, värre än filmen wrong turn blandat med hollywood kändisarna. Hans mamma med hennes bror och deras pappas fru, med barnet till den och blabla. Iallafall så slutade det hela med att den allra galnaste och ultrablonda My joinade bordet och helt plötsligt kom det upp diskussioner om både det ena och det andra, till exempel män med flens till hemoroider till bullfittor. haha oerhört kul iallafall, speciellt när hitler bibliotekarien kommer fram med glasögonen nedragna på nästippen och ger oss fingret, dock inte fuckyou gesten utan mer "ssschh, böckerna är gamla akta deras sköra öron så att deras hörsel förstörs".

Nu sitter jag här i min ensamhet, eller ensam är jag väl inte direkt. Försökt isolera dörren med tejp och kuddar för crazyzoo utanför håller på. Känns riktigt bra att sitta hemma och filosofera med en cola i ena handen och choklad i den andra. Brukar annars få lite smått panik när jag plötsligt inser hey det är fredag och jag har inga planer som helst. Har blivit  lite smått sällskapssjuk på senaste, värre än min hund, Potter. Ylar så fort någon lämnar huset, ibland vid de värsta tillfällena så kan jag till och med vara så desperat att när en telefonförsäljare ringer så försöker jag ha kvar dem i luren genom att låtsas vara den vuxne i huset och intressera mig av vad de säljer. Okej, det var kanske inte egentligen menat att komma ut, hur desperat jag är ibland. Men vad jag ville få sagt var att det känns bra att sitta ensam hemma ikväll och bara ta det lungt, chilla vid datan, kanske snacka med lite bortglömda kontakter på msn, läsa andras bloggar.

Nyss snackade jag med Therese om någon resa som borde ske till sommaren. Vi funderar lite på Turkiet; Antalaya, Bulgarien; Sunny beach, lite Grekland eller Cypern. Inte för att jag tror att det är så många som läser ett sånt här vedevärdigt långt inlägg eller ens hittar in till min blogg, men om ni vet något bra utlands partyställe för ungdomar som mig är det bara att kommentera lite.
 Nu får jag väl involvera mig lite i att hitta ett bra ställe, annars får therese ras på mig. Hon sparar pengar, jag spenderar pengar vad det gäller sparandet till en resa. Så vi ska typ boka en resa snart antar jag. herregud..

Ha en bra fredagkväll iallafall, pusspuss/ J. Bovin


dagens citat;

haha, måste lägga in dagens citat från dagens skönaste kille.
det är inte bonde söker fru, utan bara bonden fredrik denna gången.
Han skulle avslöja en hemlighet om fanny och såhär tror han det kommer att utspelas:

| You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior And the heart from a champion! | säger:

"Men det är ju jag som kommer att få lida xD
Hon kommer att ghugga kuken av mig : /
och då blir det aldrig bnågra små Cp Fredrikar"


lille fredrik. om du trodde att fanny hade ätit pepparkakor den dagen kanske det hade hänt.
men en vanlig pmsdag, då ska du få se på annat ;)

pusshey; sleep like a feminime gay.


Förändringsfaktorn

Idag var jag helt verkligen bortom molnen, jag svävade visserligen inte, fick mer andnöd och kände att jag bara ville tillbaka. Tillbaka till grundskolans trygga väggar, där allt var säkert, på topp och så långt ifrån allting. Idag på både mattelektionen och kemin var jag som apatisk. Inte på ett bra vis, utan allt var übersvårt. Varför ska man kunna räkna ut koncentrationen på KMnO4 eller kunna exponentalfunktioner?
 Jag är inte den som ska ställa de frågorna. jag ska bara vilja göra dem, men det är svårt. Kändes  som att jag var flrea hundra tusen mil från level 6. Jag har levt på level 6 hela grundskolan, princip hela mitt liv. Helt plötsligt multiplicerar vi detta  (om vi snackar wow-termer här så är jag förmodligen runt level 30-40) ser ni hoppet på bara ett sommarlov? Nu ska jag helt plötsligt ha ett mount och raida med mera. Okej, det där kom från ingenstans. Blir påverkad av min lillebror som snackar om det nya wowet, att folk 'tältar' utanför gameshop mitt i natten för att köpa ett data spel. Det kallar jag passion :D så geekigt sköna killar.

Måste bara berätta om 'dagens händelse', lite av en filmscens klyscha.
Men det var såhär att jag gick i korridoren påväg till matten, lite sen och la på extra speeden på benen (vilket kan vara ganska snabbt ;) plötsligt dyker den här killen upp, en väldigt söt kille med sjukt fina ögon. Jag bara skymtade ansiktet snabbt och bara då var han riktigt nice, så jag var tvungen att vända mig om igen samtidigt som jag fortsatte att gå. Huvudet ville dock inte riktigt hänga med i takten och höll sig fast på denna killen och utan hål i nacken ser jag inte denna förbannade dörrkanten, så huvudet slash näsan tjongar i kanten, nästan intill så att  stjärnor svävar runt och kinderna blossar snabbt upp och jag kan knappt andas så mycket skrattar jag och samtidigt som att jag i ögonvrån ser att killen står bakom och hånfnissar står det två bekanta tvååkare framför mig på andra sidan och har sett den vinkeln också. Kände bara att; grabbar den bjuder jag på idag.


T.I. Featuring Rihanna - Live Your Life
Lady Gaga - pokerface


Tankenötter

Hejsan ni friska och glada. Förhoppningsvis. Igår var det en sjukdag, alltså inte en sjuk dag utan bara en sjukdag. Jag låg hemma och kollade på tvn och insåg att fy för fan, det finns verkligen inget kul alls att kolla på om dagarna. Fattar inte hur ni som hoppar av gymnasiet/skolan gör om dagarna., hur ni får tiden att gå. Det är till och med så att man nästan ligger hemma och längtar efter att få komma tillbaka.

Iallafall så var jag tillräckligt pigg för att dra mitt feta ass till skolan för att komma efter allt för mycket. Och då ganska snart inser man vänta det är ganska skönt att ändå ligga hemma och kolla prisonbreak boxar och käka glass, för att det är det enda man kan svälja för att halsmandlarna är så feta att man ser ut som en sån där ful ödla med skägg på kinderna. Men vi hade ingen datakunskap på morgonen iallafall, discuss på engelskan, föreläsning på naturkunskapen och kortaste mattetimman på hela veckan. En ganska lung dag, eller tycker vi har det ganska lugnt för över huvudtaget nu.

Men vad jag ville få sagt idag var nog att under vår föreläsning om våra miljöproblem, global uppvärmning, ect. Så fick iallafall jag mig en såndär (tänk er JD) tankeställare. Grabben i lila V-ringad tröja och de fulaste jeansen han hittat , stod vår föreläsare och berättade om oss västländers egoism. Fulaste klädstilen: ja, fetaste påverkan: också ja.
 Till exempel att vi rikemansländer använder oss av 80% av all världens resurser när  vi bara är 1/5 av hela världens befolkning. Det är som att vi är 20 stycken (1/5) verkligen 'du är vad du äter' råfeta grabbar och brudar som ska dela på en jättestor tårta. Och så kommer det 80 stycken (4/5 av världens msk) anorektiker som också ska få ta del av den här tårtan, men eftersom att de inte tillhör rikemansländerna, så får alla de personerna dela på 2 bitar, medan de feta redan mätta giriga, västlänningarna får 8 bitar, fastän de är mindre antal och inte lika behövande har de ändå tillgången till 'tårtan'.

Jag bara tänker hur allt verkligen är orättvist här i världen, men visst jag förstår att det inte kan vara rättvisst. Men hey, en sån klyfta ska det inte behöva vara. Till exempel så läggs det 8000 miljarder varje år på krig och ralaterande saker, ni kan ju bara tänka er vad de pengarna kunde gått till istället. Dagens tänkta tankar hade vi här ja. Lång tråkigt kanske, men ibland måste man få visa att man inte bara är hejochhå.
 Nu ska jag vara en duktig elev och plugga lite matte och ta hand om min lille Junior som blir attackerad av den brutale bamse.

Måndag.

Datakunskap just nu. Tråkigaste på länge, lille börje står och maler på om excel. Det är regn och skabb idag. Lite sura miner från vissa folk idag också. Nu är det dags för ännu mer. Det här bådar inte gott..
Pusshej


En saknad idag

Saknar denna bruttan idag mer än vanligt!

Saknar den här bruden oerhört idag. <3


Lördag

Dagens
08-11-2008

Humör: Utvilad och pepp som fan idag :)
Gjort: Tagit en sjuklång dusch och sprungit runt och sjungit i la casa.
Planer: Party hos Gabbi och Sbn för kvällen :D
Ser på:  Världens äldsta och fetaste data.
Lyssnar på: YOutube, just nu katy perry
Läser: Tidningen, HN möjligtvis.
Dricker: Kaffe, kaffe!
Äter: Frukost, yoghurt med äppel och kanel. det är favoriten.

Bästa: Fanny ringde inatt, knöspackad och troddes vara rasist. + grannens ankor som springer runt i vår trädgård!
Sämsta: Orkade inte ut och springa i morse.
Väder: Grått och kallt, en typisk höstdag.
Sms: Fanny skriver att hon är halvdöd och bakis. Så går det när man får tillbaka den beska medicinen ;) <3


En riktigt bra dag

Det är inte så ofta som man har en riktigt, riktigt bra dag nu förtiden. Okej, nu ska vi inte vara sånna, jag menar att dagarna är bra och så. Men idag har allt verkligen känts kul och lätt. Nemas problemas. Skolan gick som fisken i vattnet, eller handen i hansken och allt det där. Min lilla klass, att den kan vara så galen och rolig ibland, det kan man inte tro om den. Men det är sant. Mamma och Björn kom och hämtade mig i skolan, snabbt hem för att åka in till stan igen med Therese för att sola lite. Sen blev det donken och nu sitter man i dikesgård igen och bara tar det lungt.  Eller lungt blir det väl aldrig här, katter, hundar, ungar överallt som klöser, anfaller och skriker. Idag kan inget förstöra min dag. Ännu bättre nu kom jocke in med en stor skål med glass och chokladsås. Det blir bara bättre och bättre.
Imorgon är det dags för SBN också, det ska det minsann dansas det vill jag lova. Och så blir det förfest hos en god gammal get, gabbi<3 ska bli nice! Igår förresten, såg jag på mtv, EMA. Katy Perry var värdinna. Jag gillar henne, ganska cool brud, fast jag måste nog säga det fyfan vad det lät när hon sjöng live. Ackack.


The Killers - Human

katy perry - mannequin


Äntligen lördag?

Äntligen data igen. Har vart utan nu i flera veckor, det kan seriöst inte vara bra för psyket. Jag menar jag har alltid haft datan som en av mina bästa vänner, man brukade kunna lita på den iallafall. Men så fick den ett breakdown, men nu är han tillbaka och då är jag tillbaka.
 Såå, lovet snart slut , finalen idag ungefär. Tycker allt går lite för snabt nu förtiden. Jag menar det var ett år sen förra halloween, då det var äggkastning på en f. d klasskompis och vi var en konstig mixad grupp som såg allmänt förjävligt utklädda ut och blev sedan jagade av hennes homegang med basebollträ. Ung och dum, nu ett år senare så mycket klokare och äldre. Skulle inte tro det. Jag undrar ifall man ens mognar mer nu. Tänker på de små krypen som hoppar av skolan för att vara utan framtid och bara hänger runt liksom, eller på de här 18åringarna som beteer sig som 40åriga businesskidsen. Vilket föredrar man? Jag skulle nog välja just precis detta stadiet man är i nu. Ungdomsstadiet, skulle vilja vara kvar i detta stadiet länge, länge. Men med den här farten är jag väl sorligt nog 30 innan morgondagen kommer.

Gårdagen var ganska festlös, trodde detta skulle vara en partyhelg men icke. Slutade med att en hemmakväll hos mig, med lite vänner, godis och någon retarded skräckfilm, the hills have eyes. Men ikväll blir det förmodligen lite parrrty någonstans ute på landsbygden. I detta fall inte Läjet. ;) blir säkert kul.
Tror det är dags att pysa nu. Så puss och gay så länge :* Happy halloween förresten.


RSS 2.0